telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2017-09-03 15:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Silence groove - The way you make me

Train people
~15gadīga eņģeļa sejas meitene ar nevainojamu sejas ādu pēkšņi no plastmasas maisa izvilka pūderi,tonālo krēmu,konsīleri,acu ēnas,uzacu zīmuli, skropstu tušu,lūpu spīdumu un velns sazin ko,30 minūtes špaktelējās tā, it kā viņu rādītu televīzijā. Viņa bija skaista bez make up, bet ar to make up izskatījās tikai varbūt par gadu vecāka. Jēga??? Finišu pat neredzēju, jo izkāpu Šķirotavā. Viņai bija Rīgas Dinamo džemperis un pulkstenis bija knapi 12 dienā. Varbūt viņa ir čīrlīdere basketbola komandai un dumjie sportisti atzīst tikai meitenes ar špakteli.
***
Sieviete pēc 40, acīmredzami iemīlējusies vai arī centīgākā JēzusTeviMīl sektu sekotāja. Rakstīja ziņas telefonā un apgaroti skatījās uz vagona augšu, it kā tur būtu viņas radīts sakrālās mākslas meistarstiķis.
***
Ģimenīte, viens no ģimenes vīriešiem košļāja košļeni tā, ka tā lipa uz deguna, bērniem par prieku. Šļurp un košļene atpakaļ mutē. Vilcienā visiem priekšmeti kļūst par izklaidi,arī košļene.
***
Sieviete, tuvu pie 30 lasīja metro 2034. Viņai sejā bija nulle emocijas, bet pizģēts, tā pirmā grāmata bija TIK laba, pilnīgi bail lasīt otro, ja nu tur tiešām nulle emocijas?
***
Sieviete ved sunīti. Kad 80% vilciena satura izkāpa ārā, sieviete suncītim uzklāja uz sola dvielīti un sunītis uz tā apgūlās. Es arī tā gribu. Saritināties vilcienā uz sedziņas un kaut kur aizbraukt.
***
Kungs ap 70 lasa anekdošu krājumu. Sejā ne reizi pavīd smaids. Es tevis dēļ iztērēju 15 minūtes,gaidot, kad tu smiesies. Anekdotes sabiedriskās vietās ir tabu??
***
Jauns vīrietis nenosakāmā vecumā ar smieklu krunciņām un vilka tetovējumu uz rokas. Kas notiek, ja uz rokas spīd pilnmēness?Vilks atdzīvojas un tetovējuma saimnieks saka AAUuuuuuuuuu?
***
Tantuks runā pa telefonu un saka "Ā,visu jaucāt kopā?" un tiiik piesmakuši ellišķīgi smiekli, ka pati būtu tikko dzērusi visu kopā, agdamu ar šņabi,vermutu un tekilu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]imago_dei
2017-09-03 17:04 (saite)
lieliski, paldies

(Atbildēt uz šo)


[info]heda
2017-09-03 20:28 (saite)
paldies, tik dzīvi vērojumi!

(Atbildēt uz šo)


[info]peepingtom
2017-09-04 11:11 (saite)
izklausās pēc kaut kādas paralēlās realitātes. manā vilciena vagonā viss parasti garlaicīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2017-09-04 12:03 (saite)
Sāls laikam slēpjas nekāpt vienā un tajā pašā vagonā.:) Uz ļaudīm arī paskatīties sanāk tik vien, kad jāpārdomā grāmatā izlasītais teksts vai arī tad, kad nav lasāmais līdz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?