telefontubbie ([info]telefontubbie) rakstīja,
@ 2016-09-01 14:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:https://www.youtube.com/watch?v=9lKPvQ_jBc0

pirmais septembris
Man vienkārši zajebal, ka stulbie sīču vecāki nerubī LAICĪGI nopirkt sīkajiem burtnīcas un citus sūdus jau vasarā. Atjēdzās, bļin. Tāpat jūsu sīkie pīpēs spaisu un zem astoņpadsmit ar mašīnām brauks grāvjos,nekādas šaurlīniju burtnīcas viņus neglābs.Bad parenting, bļa, tas ir kaut kas tāds, uz ko man riktīgi besī skatīties darba laikā. Vienīgais, kas mani šajās nedēļās priecē ir satikt ģimeni, ēst, lasīt "Metro 2033" un fotolietas.
Nu jau četras nedēļas nav divas brīvdienas pēc kārtas, esmu nogurusi un vēlreiz atkārtoju - man pie dirsas, ka jums vajag šaurlīniju burtnīcas tieši tagad, jūsu jobanie sīči tāpat sabojās dzīvi, ostot līmi pļavniekos vai smirdīgā imantas garāžu rajonā laidīs sev vēnās heroīnu.
Es esmu aizkaitināta, un kad esmu aizkaitināta, man patīk rakstīt cibā.


***
Šodien braukšu uz Ogri pastaigāties. Nezinu kāpēc tieši tur, bet man vienalga, ka tikai laba vilcienu satiksme atpakaļ līdz Jāņavārtiem. Gribu brīvdienas un atvaļinājumu. Un redzēt kaut ko dzejas dienās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eos
2016-09-03 00:00 (saite)
Has someone told you, you are more fun when you are angry?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-09-03 20:40 (saite)
Nou, zen ai em ounlī rūd end kreizī.
Tev par prieku:
Izkāpjot un stumjot riteni līdz Jaunogres pārejai viena tante ap 40, runājot pa telefonu iesaucās ar indi balsī "atkal ar tiem saviem riteņiem", kad gāju viņai garām. Ja viņa nerunātu, es viņai kā austrumu tirgonis vai nigers neatlaidīgā balsī jautāju, vai viņa vēlas nopirkt no manis riteni, jo tā tante bija faking resna un iespējams, savus taukus nekad dzīvē nav ļurinājusi velosipēda vējos. Otrkārt, būtu priecājusies, ka uz to cilvēkēdāju pilsētu tūristi brauc atstāt naudu vietā, kur VISUR ir raksīts "Ogrei nav naudas".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eos
2016-09-03 20:45 (saite)
Erm, rude people are not nice, I agree.

Forši :D

Starp citu, tikko satiku Martu, Tevi arī derētu satikt, pirms sākas otrā studiju nedēļa, ja vien neesi pārāk aizņemta? Parunāt, kurus pasniedzējus drīkst kaitināt, kurus tikai mazliet? Un vispār, kādas ir perspektīvas ar to papīru, kas Tev ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-09-04 09:11 (saite)
BiĪng nais iz komplikeited,ai mast bī nais moust of ze taim, zo in Ciba ai mast konfess in mai maind some thingz are diffrnt.

Marta,starp citu bija viens no retajiem cilvēkiem,kas sekoja līdz mācību procesam, nevis spēlēja candycrush saga. :D

Jaunnedēļ neesmu pārāk aizņemta. Mani iespējams sastapt trešdienas pievakarē pēc plkst 17:00 centrā vai ceturtdien SZF apkārtnē.Dzīvoju tuvu SZF. Varu pastāstīt visu svarīgo un nesvarīgo arīdzan. Der?

Ja tev ir e-pasts vai kas tamlīdzīgs, saki, kur lai atsūtu savu tel. nr., ja vien lieto telefonu. :D




(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eos
2016-09-04 09:20 (saite)
Sievietes liktenis ir smaidīt, it īpaši strādājot pārdošanā :/ :)

Jā, nezinu, kāpēc viņa arī candycrush pieminēja. Baltu filologos tika adītas zeķes zem galda, piemēram, daudz praktiskāk.

Tu man e-pastu iedevi, tūlīt aizsūtīšu tur visu to privāto daļu.



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]telefontubbie
2016-09-04 11:58 (saite)
Candycrush, jo daudz lekcijas bija pie pasniedzējas Holmas un pie vēl vienas ļoti ilgi sanāca sēdēt pie kompīšiem...Bet citās lekcijās,tiem kam bija viedtālruņi, spēlēja to murgu arī telefonā.

Oki :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?