atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:31 pm: Tikko lasīju, ka siev & vīr domā atškirīgas lietas, kad tinderī norāda, ka meklē kādu ar “labu humoura izjūtu”:
Kāds, kurš mani var sasmīdināt vs. Kāda, kas smejas par maniem jokiem
Vai tā ir?

Comments

[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:July 2nd, 2023 - 06:41 pm
(Link)
es neko nezinu par tinderi, bet man ir svarīgas abas lietas. es negribētu, lai dzīvesbiedrs mani smīdina, bet par maniem jokiem nesmejas.
un kā gan kādam var būt laba humora izjūta, ja viņš nesmejas par maniem jokiem :D
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:July 2nd, 2023 - 07:54 pm
(Link)
"laba" jau droši vien nozīmē "līdzīga", tātad laikam domā abi dzimumi abējādi (gan smejas par maniem, gan prot pastāstīt smieklīgus)
[User Picture]
From:[info]gary_crant
Date:July 2nd, 2023 - 07:54 pm
(Link)
lielākoties jā.
vismaz manā pieredzē ir bijis tikai viens vīrietis, ar kuru kopā varēju brīvi jokot, nejūtot tajā nekādu hierarhisku struktūru. savstarpēja apmainīšanās ar specifiskiem jokiem un memēm bija reāli svarīga to attiecību sastāvdaļa.

gribas cerēt, ka man tikai gadās pastāvīgi iekļūt nelāgā vidē un vispārējā situācija nav tik drūma, bet vīriešus joprojām biedē intelekta pazīmes sievietē. šķiet, lielākoties nerakstītais likums nosaka, ka tev jābūt gana asprātīgai, lai tu ar savu klātbūtni dotu bonuspunktus viņa soc. rangam, bet līdz robežai, lai viņš nesajustos aizēnots.

un nav runa tikai par 40+ paaudzi, man tādi trāpījušies arī 30-33 g.v.
no viena trīsdesmitgadnieka nesen tiešā tekstā dzirdēju viņa vēlmi pēc meitenes, kuru viņš varētu iepazīstināt ar mūziku/kino/literatūru. mūsu īslaicīgajam hookup, šķiet, pēdējo punktu pielika manis iniciēta saruna par rakstnieku, kura simbolu viņš nesen bija uztetovējis uz rokas. diskusija neveidojās, uz maniem sarunas pavedieniem džeks reaģēja tikai ar "man par to jāpadomā". atbildes tā arī nekad nesaņēmu :D
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:July 2nd, 2023 - 08:13 pm
(Link)
interesanti, kuram rakstniekam ir simbols? es zinu tikai Bolaņjo, bet tas ir vairāk tetovējums no grāmatas ("Mežonīgie detektīvi" https://www.pinterest.com/pin/369506344397169238/)
[User Picture]
From:[info]gary_crant
Date:July 2nd, 2023 - 08:39 pm
(Link)
neprecīzi izteicos. jaunietis pats izstāstīja, kā tetovējuma izvēlē svārstījies starp attiecīgā autora portretu un šo antropomorfo priekšmetu, kas vairumam neformāļu bāros dirnošo viegli atpazīstams no populāras ekranizācijas.
negribu minēt vārdus un darbu nosaukumus, jo ciba ir maza, rīga vēl mazāka, kāds noteikti sazīmēs un radīs pilnīgi lieku seismisko aktivitāti šajā nervozajā pīļu dīķī :)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:July 3rd, 2023 - 06:04 pm
(Link)
stulbi pateicu "zudusī paaudze". precīzāk būtu "esmu novērojusi, ka nevaiboju", kaut kā neveidojas viegla un patīkama komunikācija ar cilv., kam pašlaik ir 32-38
[User Picture]
From:[info]217
Date:July 2nd, 2023 - 08:49 pm
(Link)
nu, jā, kad es saku, ka draugam laba humora izjūta, es ar to domāju, ka viņam ir smieklīgi joki, savukārt, kad viņš saka, ka man ir laba humora izjūta, es parasti protestēju un saku, ka es jokot jau nu galīgi, galīgi nemāku, un tad viņš saka nē, Tev ir laba humora izjūta, jo tu smejies par maniem jokiem :)
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:July 12th, 2023 - 04:47 am
(Link)
Man jau liekas, ka vīr dz ar to bieži domā - neapvainosies par maniem stulbajiem (varbūt pat agresīvajiem, pazemojošajiem) jokiem.
Powered by Sviesta Ciba