tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2020-11-20 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas pusdienās ēdu ceptu ķirpi, bet joprojām TĀĀĀ gribās Singha ķirbjus.
Omei nesen prasīju, kāpēc pat pēckara laikā ķirbi izmantoja tikai marinēšanai vai ķirbju piena zupai (pzdc, briesmīgākais ēdiens ever). Tā nu atbilde bija- nezinājām jau kā citādāk...
Aha, a kā iepūdēt biezpienu un tad sacept kopā ar sīpoliem, jā to gan zināja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2020-11-21 19:02 (saite)
mūsu vidzemes pusē arī ķirbja zupa tāda, kā apraksti - ar mannā un bieza, nekādas plēves. un jā, otrs variants tikai marinētie ķirbji kubiciņos kā piedeva otrajam ēdienam. nekā citādi nepatērēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?