tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2020-11-20 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas pusdienās ēdu ceptu ķirpi, bet joprojām TĀĀĀ gribās Singha ķirbjus.
Omei nesen prasīju, kāpēc pat pēckara laikā ķirbi izmantoja tikai marinēšanai vai ķirbju piena zupai (pzdc, briesmīgākais ēdiens ever). Tā nu atbilde bija- nezinājām jau kā citādāk...
Aha, a kā iepūdēt biezpienu un tad sacept kopā ar sīpoliem, jā to gan zināja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2020-11-21 11:23 (saite)
Ne gluži, tie bija tādi saldi, viegli caurspīdīgi klucīši ar izteiktu krustnagliņu un etiķa garšu. Ēda ar gaļu. Man ne pārák, bet ir redzēts konservētāju lapās, ka aktuāli joprojām :-)
Šitas ir kaut kas uz to pusi, bet nu protams jau advancētāk, manā bērnībā bija lopu ķirbis, cukurs, etiķis un krustnagliņas https://receptes.tvnet.lv/recepte/19470-marinets-kirbis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2020-11-21 12:58 (saite)
Lopu ķirbis! :o
Inčik! :o
;p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?