vilibaldis ([info]vilibaldis) rakstīja,
Ne gluži, tie bija tādi saldi, viegli caurspīdīgi klucīši ar izteiktu krustnagliņu un etiķa garšu. Ēda ar gaļu. Man ne pārák, bet ir redzēts konservētāju lapās, ka aktuāli joprojām :-)
Šitas ir kaut kas uz to pusi, bet nu protams jau advancētāk, manā bērnībā bija lopu ķirbis, cukurs, etiķis un krustnagliņas https://receptes.tvnet.lv/recepte/19470-marinets-kirbis


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?