tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2020-11-20 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas pusdienās ēdu ceptu ķirpi, bet joprojām TĀĀĀ gribās Singha ķirbjus.
Omei nesen prasīju, kāpēc pat pēckara laikā ķirbi izmantoja tikai marinēšanai vai ķirbju piena zupai (pzdc, briesmīgākais ēdiens ever). Tā nu atbilde bija- nezinājām jau kā citādāk...
Aha, a kā iepūdēt biezpienu un tad sacept kopā ar sīpoliem, jā to gan zināja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]south
2020-11-21 10:36 (saite)
Mums ir recepte ķirbju biezzupai ar kariju un vēl visādām figņām, kas pat rūdītus ķirbju nīdējus konvertē par ķirbjēdājiem

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2020-11-21 10:39 (saite)
Word! Tās ir tikai psiholoģiskas bailes no ķirbja.
Mani veči pat nenojauš, cik ķirbjus ik gadu viņi pa kluso aprij :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2020-11-21 11:20 (saite)
:D
a es nesaprotu kāpēc tāda pretestība ķirbim? garšo tak praktiski kā kartupelis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2020-11-21 12:54 (saite)
Lūk! Es apt teiktu, ka ķirbis ir dabiskais latviešu saldais kartupelis.
Bet es domāju, ka pie visa vainīga TĀ riebīgā piena zupa!!! Lai gan... Jaunākā paaudze to sūdu tak nav ēdusi... Nē, man nav atbildes! Jājautā redditam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?