tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2020-11-20 21:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Divas dienas pusdienās ēdu ceptu ķirpi, bet joprojām TĀĀĀ gribās Singha ķirbjus.
Omei nesen prasīju, kāpēc pat pēckara laikā ķirbi izmantoja tikai marinēšanai vai ķirbju piena zupai (pzdc, briesmīgākais ēdiens ever). Tā nu atbilde bija- nezinājām jau kā citādāk...
Aha, a kā iepūdēt biezpienu un tad sacept kopā ar sīpoliem, jā to gan zināja.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2020-11-20 22:24 (saite)
Same here! Ķirbis karstā pienā un vēl bonusā fkn piena plēve pa visu šķīvi.
Zinu toč 2 minivečus, kas savulaik šīs zupas šķīvī ir izvēmušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sarkans0987
2020-11-20 22:36 (saite)
Es neskāros klāt. :) vienīgais ēdiens, kam neskāros klāt. Mani bija izaudzinājuši ēdienu cienīt un ēst visu, ko dod, bet šis bija pāri maniem spēkiem. Joprojām riebj ķirbju saldie. Vajadzētu pamēģināt kūku uzcept,bet bail no lieki iztērētas enerģijas un materiāla. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2020-11-20 22:50 (saite)
Kūka varētu būt OK. Kūkām nav plēves :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?