tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2017-09-04 22:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vīrabrālis ar saviem 3 dēliem bij atbraucis uz nedēļu no ārzemiju dzīvesvietas uz Latvijas piejūru. Pirms došanās atpakaļ mājup, teica ka ievedīs pāri palikušo ēdienu.
Atveda 30 olas, 3 pakas bekona, 2 sviesta pakas, 5 kg kartupeļu, 5 nedaudz iesāktus rupjmaizes iepakojumus, 1 kg cīsiņus u.c.
Ar šādu ēdiena kvantumu es nedēļu varu neiet uz veikalu un pabarojot 4 personas.
Tad nu nevar saprast kā tomēr labāk iepirkties- 1reiz dienā pa bišiņam vai vienreiz nedēļā go nuts.
Man, kā pārtikas anti-waste-ram, ir iestājies kultūršoks. Domāju, ko lai fixi gatavo- bekonā tīti cīsiņi mīklā, vafeles & shit... o_O


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]south
2017-09-04 23:47 (saite)
Mana māsa piekopj german-style iepirkumu shēmu: nedēļai (reizēm arī vairāk) uz priekšu ir sarakstītas receptes ar precīzu daudzumu, kas nepieciešams pagatavošanai. 1x nedēļā tiek aizbraukts viss un sapirkts, supersvaigās lietas atskaitot. Gatavo ēdienu tā, lai 2 cilvēki varētu paēst vakariņas un pāri paliktu tieši divas porcijas pusdienām nākamajā dienā. Esam mēģinājuši ieviest - ļoti ekonomiski, bet baisa elle uzturēt tādu sistēmu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2017-09-05 07:29 (saite)
Tā jau tāda HC plānošana.
Es vienbrīd piekopu 1reiz nedēļā. Gāja diezgan ok. Tagad ir - katru dienu. Iet ok.
Nav ēdiena mešana ārā.
BET, ja uz veikalu aiziet E un sāk improvizēt, ir sagaidāms feils ledusskapī :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?