tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2017-03-31 13:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nomnomnom

Mūsmājās jāēd daudz olbaltumvielas. Tai skaitā biezpiens.
Tad nu nesaprotu kā, bet man izdevās atklāt bestest biezpiena plāceņu recepti:
viena paciņa (200 gr) vājpiena biezpiena, 1 ola, 3 lielas ar kaudzi ēdamkarotes miltu. Visu sajauc, uztaisa 5 palielus plāceņus (vismaz 1.5 cm resnus). Pannā ielej ūdeni (kādus 150 ml), ieliek plāceņus, uzliek vāku un uzliek uz vidēji lielas uguns. Pēc kādām 3 min. apgroza (principā, var arī negrozīt - H2O izdara savu). Pēc vēl 3 min. noņem vāku un iztvaicē ārā ūdeni (ja vēl ir palicis) un tad tajā pašā pannā eļļā apbrūnina. Fuckenšit garšīgi ar ķiršu ievārījuma sīrupiņu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2017-03-31 14:07 (saite)
Es arī dažādus veidus izmēģināju- cepeškrāsnī, ar mocarellu, uz pannas dažādos veidos, biezpiena klimpas gan tikao vārītas, gan arī apceptus u.t.t. Tas tvaicētais variants no visiem variantiem četrotnei tika atzīts par zebestest :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?