tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2015-09-23 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:nomnomnom

Ō nē, veikalu plauktu vistām ar līkumu. Never again! Pēdējā laikā pērku vistas tirgū mājās audzēto putnu stendā. Holy shit, vistām ir arī garša!
Vajag tikai nedaudz sāli un piparus un gaļa garšo pēc kūpinājuma, riekstiem. Un struktūra!
Tajos stendos nepārdod atsevišķi kāju vai krūtiņu. Ja gribi vistu, pērc vai nu pusi no kautķermeņa, vai arī visu līķīti, kas, manuprāt, ir ļoti godīgi: "Gribi mirušu dzīvnieku? Lūdzu - ņem visu!".
Labi par vistām. Nesen nopirku gaili. Ojōmajō, kas par zuppu! Šodien bija buljōnvistas (vecās dējējvistas) - točtoč izstījās pēc vistas, ko ōme no sava aploka būtu noslaktējusi. Arī buljōns varētu būt debešķīgs - tikai sāli un viss.
Esmu ēdusi supercūkas un superjērus no superaplokiem - es tās nianses garšā un struktūrā īsti neizjutu.
Nākamais kvests varētu būt - liellops. Kur tik tādu kluci dabūt un kurš man tādu pagatavotu? Ar kvalitatīvu liellopu esmu uz Jūs (ar superlielo "J" burtu), tur sačakarēt var viens divi un aiziet.
Nu un fazānu vajadzētu arī noprovēt...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2015-09-23 22:05 (saite)
Mjā, to veikala vistu izvāri un sanāk, ka tev katlā ir tauki un olbaltumi (smaržo & garšo pēc nekā). Wrex!
Abet trušus žēl vairāk :/
Bet, galnais tas ceņņiks nav nemaz tik strašna liels par to gardo putnu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-09-23 22:39 (saite)
tur jau tā lieta, pie kam šitāds labi barots lops ir ievērojami sātīgāks paēdiens, no pusvistas mums divi dienām pusdienas sanāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?