tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2014-09-24 14:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:kasu pakausi

skatījos bildes no modes nedēļām
Kā nu tas sanāk, ka baigi kruta, ja tev ir lielie puppi, bet visām modelēm krūšu izmērs ir mazliet lielāks, kā 12gadīgai meitenei? Porņuki rullē pasauli?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]south
2014-09-25 10:19 (saite)
Kas teica, ka lieli pupi ir baigi kruti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2014-09-25 10:37 (saite)
aha, uzprasi sievišķiem-draudzenēm, kura no viņām nekad negribētu uztaisīt lielākus būbus ;] Pat gudri sievišķi nezinkāpēc kāro kautko, uz kā nokrīt cepumu drupačas ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2014-09-25 11:45 (saite)
Nez, esmu saskāries tikai ar vienu gadījumu, kad ir gribēti lielāki, bet nu tā prasība tur bija galīgi neadekvāta.

Un pēc analoģijas tad jau visi džeki grib lielākus krānus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2014-09-25 11:55 (saite)
avaitad negrib? ;] Man pašai ir jautājuši "Vai ir (pietiekami) liels?". Domāju, ka gandrīz katrs vīrietis pie sevīm domā, vai man nav maziņš čibriks?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2014-09-25 19:02 (saite)
Nē nu protams, man arī tas ir pirmais jautājums bezmaz, bet esot ar pilnīgu average size, ir jāiespringst uz citiem veidiem kā izcelties. Stulbi uzrakstīju :)

Enivej - manas domas par krūtīm - par lielu var būt, bet par mazu nekad. Uz lielām krūtīm arī intensīvāk iedarbojas gravitāte, so kādā brīdī viņas ir vairāk baudāmas apģērbtas nevis kailas. Es par natural jebkuros izmēros

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2014-09-25 22:26 (saite)
es arī par natural pupiem. Pati arī negribētu lielākus, bet esmu domājusi, ka ar vecumu toč gribētu, lai krūtsgali neskarās pienabas, tāpēc "pacelt" ar operāciju noteikti neiebilstu savos 45-60gados.

Nu ar pimpīti ir tā, ka to, cik ir liels, zin tikai pats īpašnieks vai cilvēks, kurš ir redzējis(mostly, mīļākās/ie). Un no ārienes nepateiksi, kāds izmērs tev tur apenēs. A vot puppus - īzī pīzī iebāzt acīs, kādi man lieli puppi! Ja tev būtu megabigdiks, noteikti gribētu, ka arī citas/i to zin ;]]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2014-09-25 23:45 (saite)
Nu jā, piepacelšanas etc lietas vēl būtu pieņemamas, bet nu jāņem vērā arī fakts, ka cilvēki noveco un tas ir dabīgi. tad jau tikpat labi botox un viss pārējais arī piedodams :)

welll... ar pupiem tu neapmierini (kind of) savu otru pusīti, kā to dara ar krānu, soooo paralēles starp krānu un pupiem ir ļoti miglainas. Krāns tomēr ir vairāk funkcionāls rīks, pupi - skaistumam :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2014-09-26 09:16 (saite)
kurš teica, ka puppi nav funkcionāli? :o Vaig improvizēt, tad tie ir pat ļoti funkcionāli ;]]
Lieli puppi, manuprāt, nav funkcionāli - nezinu KĀ ir pa īstam, bet man šķiet, ka pat ar sexu grūti nodarboties, ja tev normālu krūšu vietā ir 2 arbūzi. Ar mazajiem (es esmu PAR mazajiem puppiem) tādu probļēmu nav, ka grūti kustēties, var nejauši piekaut ar puppiem partneri vai salauzt mugurkaulu sev.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]south
2014-09-26 10:01 (saite)
nu labi labi, pupi VAR būt funkcionāli, ja ir pietiekami liela izdoma un vēlme. Bet krāns tomēr pamatā funkcionāls rīks, jo džeki ar viņu neiet un nezīmējas pa rajonu un netaisa krānu dekoltē, lai izceltu kas izceļams :D

nez cik lieliem pupiem jābūt, lai ar sexu būt grūti nodarboties :D bet nu mazi labāk nekā lieli, tas ir fakts. Gravitāte dara savu, un ja vēl ir bērni bijuši tad vispār..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]indulgence
2015-02-08 15:54 (saite)
Modelēm nav uzdevums būt seksapīlām un patik - tās gluži vienkārši ir mobili drēbju pakaramie, kuru vienīgais uzdevums ir demonstrēt modes dizaineru radīto. Tb viņu augumi pēc definīcijas nedrīkst aizēnot/traucēt uztvert galveno.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?