taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2013-02-18 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaunā kolēģe bojā omu. lai arī mūsu komandai vajadzētu strādāt rokās sadevušamies, viņa ignorē visus padomus, neprot rakstīt, nesaprot kā kas darbojas, bet neko nevienam neprasa. aizmuguriski visu sūta pa taisno priekšniekiem un tērē viņu laiku, tā vietā lai iedotu man un es - čik čik - visu salabotu. un, ja viņai kaut ko saka, vai jautā, vai ierosina, reakcija ikreiz ir vienāda - pleci iet uz augšu, mutes kakti uz leju. you know what I mean. aizsargājas pret visu labo. aizsargājas pret profesionālo izaugsmi. defensive bitch.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2013-02-18 16:38 (saite)
Viņai varbūt gribas sevi pierādīt, parādīt, ko viņa spēj, kāds ir viņas konkrētais ieguldījums, ja jau viņa ir jauna darbiniece. Komandas darbā parasti tas viss izšķīst vai arī komandā skaļākie visu feimu un glõriju savāc sev.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]taisni_banani
2013-02-18 16:44 (saite)
šajā darbā tas ir reāli bezjēdzīgi, jo ir vienkārši tik nenormāli daudz jādara, ka nepārtraukti ir jākooperējas, jāmainās ar kārtīm, jāpiesedz otra pakaļa, jālec jaunā uzdevumā 10 min laikā. nekādām ambīcijām nav jēgas, jo tev jebkurā brīdī var būt vajadzīga arī visklusākā kolēģa nesavtīga sadarbība, un bez pamatīgām zināšanām tieši par to, "kā mēs to parasti darām", neko nav iespējams izdarīt efektīvi, bet viņa aizver kabineta durvis un pat nepasaka labrīt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?