sweetpotato ([info]sweetpotato) rakstīja,
@ 2023-07-12 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viņi izvēlējās kādu citu. Esot bijuši sajūsmā par manu mājasdarbu, gribot sadarboties freelance režīmā un nākotnē cerot, ka atbrīvosies vēl kāda vieta.

Man ir pavisam bēdīgi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2023-07-12 13:09 (saite)
nu bet sada atbilde nav pavisam slikta! nakamreiz bus labak, to visu sauc par pieredzi !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sweetpotato
2023-07-12 15:34 (saite)
Teoretiski varbūt nē, bet praktiski tā ir ja ne pavisam slikta, tad vienkārši slikta.

Pozitīvais ir tas, ka sapratu, ko gribu darīt.

Negatīvais - mana vienīgā iespēja šobrīd to darīt ir paralēli citam pilnas slodzes darbam. Un tas ir tādā gadījumā, ja viņu atsauksme nebija tikai mierinoši vārdi, kā man visai bieži gadījies ar cilvēkiem šajā industrijā un vispār cilvēkiem in general.

Mans pēdējais ņaudiens - esmu ļoti, ļoti, ļoti nogurusi. Pēc šī ņaudiena gan jāceļas, jāsaspicē ausis un jāturpina meklējumi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]runcis
2023-07-12 15:59 (saite)
Hei, nebēdā!
Tu pierādīji sev, ka vari un ļoti labi vari.
Tas, ka viņi izvēlējās kādu citu, nozīmē vien to, ka tieši šajos apstākļos viņiem šķietami bija piemērots kāds cits, bet tas vēl nenozīmē, ka tur viss sapasēs.
Man reiz bija līdzīgi, izvēlējās otru kandidātu, bet tas pēc pāris nedēļām saprata, ka viņam tā nav piemērota vieta un nozuda (nevis pieklājīgi aizgāja), tad uzņēmums zvanīja man 'vai es vēl esmu pieejams? (un man bija jau otrs piedāvājums, bet to, savukārt, noraidīju es), pieņēmu..' kas galarezultātā izvērtās par vienu no labākajām darba pieredzēm manā dzīvē un arī ļoti labu novērtējumu no darba devēja, vēl joprojām uzturam labas attiecības ar vadītāju, kaut nestrādāju tur nu jau gadus astoņus, bet arī es to sākumā nevarēju paredzēt, jo tanī brīdī tas bija tikai darbs, pelnīt iztiku :)

Vai tas bija starts programmēšanā? (neesmu izlasījis vēl tavus iepriekšējos ierakstus, varbūt atbilde ir tur..)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sweetpotato
2023-07-12 16:16 (saite)
Paldies par atbalstu un dalīšanos pieredzē. :)

Tas nebija starts programmēšanā, bet savā ziņā darba process ir līdzīgs, tikai absolūti citā nozarē. Nezināju gan, ka programmētājiem arī dod mājas uzdevumus. Man tie (atkal čīkstinga pauzē) liekas nedaudz nežēlīgi - tu nedēļu bez maksas strādā 24/7, lai izpētītu un dotu maksimāli labāko rezultātu, iemīlies pozīcijā vēl vairāk, jau esi gatavs lēkt darbos ar pilnu jaudu un beigās paliec ar savu pieredzi malā.

Cenšos atturēt sevi no cerībām uz tādu scenāriju, par kādu runā Tu, jo viņiem tā jau bija ar iepriekšējo darbinieku, un neticu, ka tas notiks divreiz pēc kārtas. :D Bet nu redzēs. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?