silent wings ([info]sw) rakstīja,
@ 2013-07-09 08:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:foodpr0n

Naisss
Sēra dioksīdu lieto par konservantu, lai samazinātu augļu pūšanu. To arī liek klāt vīnam, lai novērstu bojāšanos. Sēra dioksīdu dažreiz lieto arī pagrabu dezinficēšanai un citu dzīvo radību iznīcināšanai. (c) Wikipedia



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2013-07-09 09:19 (saite)
aha. un man tāā garšo tie rozīņu-riekstu maisījumi. būs jāskatās, vai kaut kur nav rozīņu bez.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2013-07-09 09:33 (saite)
Gemosā ar uzrakstu nav apstrādāts ar sēra dioksīdu:)) garša apsolutentīgi citadāka... skats arī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2013-07-09 09:44 (saite)
paldies! nu ir pavisam labs iemesls beidzot aizbraukt līdz tam Gemosam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2013-07-09 10:02 (saite)
Kā reiz šodien:
http://www.gemoss.lv/lv/tm/aktuali/?doc=3596

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2013-07-09 09:33 (saite)
rozīnēm man liekas kā reiz ir reti rakstīts ( labticīgi pieņemu, ka tad nav), riekstiem ir biežāk, aprikozes smukās košās- noteikti ir.
Gemosā dzērvenes ir bez.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2013-07-09 09:43 (saite)
ā, es automātiski pieņēmu, ka apstrādātas tiek tieši rozīnes, jo "augļi" tak. skaic.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?