silent wings ([info]sw) rakstīja,
@ 2007-03-09 00:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:fun, they say

Virtueller siebter Kontinent :)
Manchmal sind selbst die Internet-Entrepreneure verblŸuefft, wie flink die privaten Millionen fliessen koešnnen. Im FrŸuehling 1996 baten die Manager der japanischen Software-Firma Softbank, heute der gršoesste Investor in der amerikanischen Internet-Szene, die Yahoo-GrŸuender zum GesprŠaech, weil sie Geld in deren Firma stecken wollten. Die jungen Unternehmer bereiteten sich fleissig vor und rechneten mit langwierigen Verhandlungen. Statt dessen dauerte das GespraeŠch mit den Japanern - ein Dinner mit Pizza und Cola - knapp zwei Stunden. Danach kauften sich die Softbank-Leute mit 100 Millionen Dollar bei Yahoo ein. Die flinken Investoren haben es nicht bereut. Der Anteil, den die Japaner spaeŠter noch einmal um 250 Millionen Dollar aufstockten, ist heute 9 Milliarden Dollar wert.

(Der Spiegel, 08.02.1999.)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2007-03-09 00:53 (saite)
Es šo valodu kādu semestri mācījos un laikam jau dēļ angļu valodas your (2. persona gan vsk, gan dsk, gan arī pieklājības forma) baigi formāli sanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2007-03-09 00:56 (saite)
Šajā brīdi es pilnīgi zaudēju sarunas pavedienu :) Vienīgais vārds, ko es zinu holandiski, ir huis jeb sveiks un, kā viegli iedomāties, ne jau tikai savas iedzimtās laipnības un pieklājības dēļ man tas ir palicis atmiņā ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zuzanna
2007-03-09 00:58 (saite)
:) Pēc manas pirmās vizītes Nīderlandē man arī tas sveiciens dikti ilgi turējās prātā un laikam jau līdzīgu iemeslu dēļ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2007-03-09 01:01 (saite)
Tā kā vietējie sveicinās ar "huis" un "huis huis", krievu emigrantiem esot paradums sveicināties ar "h.i ķebe" un "i ķebe dva h.ja". Žēl, ka nav sanācis redzēt to dzīvajā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zuzanna
2007-03-09 01:05 (saite)
Nu ar krieviem man tikai Amsterdamā ir sanācis patusēt un tur jau vietējie nav tik draudzīgi, tāpēc arī man nav sanācis to piedzīvot, bet nu - vēl jau visas iespējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?