svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2021-10-20 18:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
#Nez
Es nez. Komandantstunda šķiet gauži stulba. Kāda, nahuj, starpība vai esmu mājās vai ārpus mājas kādos noteiktos pulksteņa laikos. I mean es esmu krietns law abiding citizen, lai neteiktu mietpilsonis, bet pat man tas liekas kkāds dolbojobu gājiens noslēpts zem #GlābsimDzīvības naratīva.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mapats
2021-10-20 20:35 (saite)
Izeja ir turpat kur ieeja.

(Atbildēt uz šo)


[info]kazis
2021-10-25 12:42 (saite)
Nu bet paklausies, tuvojās vēlēšanas un vajag taču kaut kā likt tautai domāt ka valdība strādā. Citādi par ko vēlēs nākamgad?
Man gan vairāk jautājums ir par tiem stacionēto cipariem - cik daudz no viņiem ir trūcīgie un bezpajumtnieki, un alkoholiķi..? Uz viņiem viegli uztaisīt statistiku. Viņi neseko līdzi ziņām (vai nu pofig, vai nu tiešām nav iespēju), viņu apstākļi nudien neatbilst veselīguma standartiem un ir ļoti pakļauti visādām slimībām. Pārsvarā tas ir zemo ienākumu dēļ. Viņi arī ir tie kuri čupojās un dalās ar bēdu brāļiem odekolona pudeles laižot pa riņķi.
Man piemājas veikala kasiertante mēģināja iegalvot ka tos pērkot roku dezinfekcijai. Citiem rokas no pakaļas aug, šiem laikam kuņģī, spriežot pēc novērojumiem. :D

Bet jā, es arī piekrītu ka tas komandantstunda ir kaut kas debils.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?