svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2021-07-01 17:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:#sheesh

#KorporatīvasDzen
Man liekas, ka nelaipnībai darba vidē vajadzētu būt tuvu zero tolerancei. Ja Tu nevari savākties, lai rupji neatcirstu kolēģim vai mītiņa laikā nesāktu kliegt, varbūt vajag padomāt par garīgas veselības aprūpes pakalpojumu izmantošanu. Sure, labi, ja tur kāds vēl baigās muļķības sastrādājis un visu prātam neaptverami sadirsis. Bet ir komiski un skumji tad, ja tas notiek par kkādu pilnīgu sūdu. Sure Aldi, prasīsim no Izpildītāja nodevumu papīra formā, ceru, ka tas palīdzēs Tev nepazaudēt pilnīgi visu savu sūdu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

(Nodzēsts puksts)

[info]svesinieks
2021-07-01 22:46 (saite)
Īsti nesapratu par intelektuālo īpašumu :D

Es nez. Tas tomēr citādāk, kā pildot darba pienākumus. Pakutināšana tomēr ar jau ir solis ārpus korporatīvās pasaules noteikumiem, pieņemu, ka ir cilvēki, kuriem tas varētu ļoti nepatikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mapats
2021-07-01 19:38 (saite)
Šādā situācijā likt garīgo veselību kopt ir lipināt plāksteri uz lauztas rokas. Problēma ir darba vide un prasības un komerc pāri visam, vai atlaidīšu un vēl tūkstots mūsdienīgu lietu(ne tikai darbā), kas nesavietojas ar veselīgu cilvēka psihi, tādejādi lēnām, bet nenovēršami padarot visus slimākus. Manas ļoti personīgās domas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]svesinieks
2021-07-01 22:48 (saite)
Jā droši vien.
Pierādīt to nevaru, bet man ir sajūta, ka ir kkādi cilvēki, kuriem ir īpašs risks allažiņ vēlēties būt svarīgam, stingram un gudram. Nezinu, varbūt pats situāciju uztveru saasināti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2021-07-01 22:57 (saite)
Tas, ka vēlas sevi pierādīt ir pavisam normāli, pat ļoti vēlams, bet jāskatās kā to dara. Ja cenšas savas pozīcijas uzlabot citus pazemojot, apkrāpjot, melojot, intrigojot, tad ar cilvēku kautkas nav kārtībā un viņš ir bīstams kautkādā apjomā. Ja interesē tēma palasi par psihopātiem un viņu taktikām.

Varbūt saasināti, bet varbūt adekvāti, tas būs pašam jāizlemj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gnidrologs
2021-07-02 10:02 (saite)
Man nāk smiekli, ka ofisa planktons, kas pārsvarā vnk imitē darbības, nevis reāli kaut ko rada, tik traki jūk prātā. Varbūt tieši tas arī piš dvēseli. Tu neko sakarīgu reāli nedari un vairāk ņemies ar iekšējām intrigām, bet tāpat sanāk it kā iet uz darbu un no tā jūc prātā, jo tā ir cilvēkam pretdabīga un ļauna (dehumanizēta) vide. Tāpēc man patīk, ka esmu atradis 'trade job' priekš sevis. Darīt kaut ko ar rokām un redzēt tā rezultātu dod gandarījumu psihei. Ja vēl pr to labi samaksā, tad vispār.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]svesinieks
2021-07-02 11:21 (saite)
Jā, noteikti ir cilvēki, kam ofisa darbs veido kkādu garīgās veselības risku. Domāju, ka nepalīdz arī mūžīgā sēdēšana un nekustēšanās.

Tiesa "darbs ar rokām" arī nāk ar saviem riskiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2021-07-02 16:40 (saite)
Tfu tfu, bet neesmu vēl sev neko nozāģējis. Tiesa ir bijuši low-key traumas. Ir, protams, zināms risks, bet es nekad nepārdomāšu par savu izvēli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]svesinieks
2021-07-02 18:27 (saite)
Es biju vairāk domājis riskantus alkohola lietošanas paradumus, bet no tiem arī ofisa planktons, protams, nav pasargāts. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?