svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2017-01-19 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man tas nešķiet pareizi - drīzāk biedējoši totalitāri.  Ja nu vienīgi fake news - bet tas vienalga nozīmē, ka Iesalnieks, vismaz mazliet vēlētos, ierobežot to kādus karogus pilsonis uzskata par svarīgiem. Eh šodien tik ļoti gribās par visu cepties - daudz vairāk, kā jēgpilni pastrādāt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alefs
2017-01-19 23:41 (saite)
Bet PSRS karogs biedējoši totalitārs nešķiet?

(Atbildēt uz šo)


[info]gnidrologs
2017-01-21 16:31 (saite)
Paskatīsimies kas notiks, ja kāds izkārs ''žāvēties'' trešā reiha karogu, hitlerisko svastiku vai šucštafel simboliku. Garantēju, būs ļoti daudz izbiedētu cilvēku, kas sāks uzvesties biedējoši totalitāri, bet ne mediji ne sabiedriskā doma par to īpaši nesvīdīs. Sen jau laiks šādus pašus standartus piemērot PSRS simbolikai. Vai arī otrs variants (man tuvāks) nepiemērot ne vienai.

(Atbildēt uz šo)


[info]svesinieks
2017-01-24 10:28 (saite)
Man šķiet, ka mūsdienu "demokrātijas" viens no galvenajiem plusiem ir tas, ka policija varētu neregulēt karoga dedzināšanu vai izkāršanu un citas pilsoņu izvēles. Skaidrs, ka gribās - tie ir gan viegli politiskā kapitāla punkti, gan pazīmēšanās ar valsts diženumu, gan šķiet tā taisnīgi - mūsu karogu mēs slepus glabājām 50 gadus, tagad tie, kam citi karogi svēti, lai piesargas. Bet rezultātā izskatās tā necili - miera laikā tvarstīt un baidīties no mirušiem komunisma rēgiem, kuru spēks un dzīvotspēja ir tieši bailēs un jūtīgumā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?