erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2035-08-06 19:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vakar bija lielisks vasaras vakars. Ar Loginas jaunkundzi iekurinājām bāriņā. Bija gana silts, lai nebūtu uz pleciem jāmet vilnas jaka, bet uz kājām - pleds. Klāt piecirtās arī džeki. Vārds pa vārdam, joks pa jokam, līdz nonācām slēgtā krogā, kur vārtījāmies mīkstos pēļos. Kad Logina aizgāja, mums klāt piecirtās meitene, kurai, viņasprāt, seko kāds kungs. Viņa prasīja, kur mēs ieteiktu viņai paslēpties. Ierosinājām, ka viņa varētu iet mājās. Meitene informēja, ka dzīvo tunelī.
Beigās Dāvids visus gādīgi saveda pa mājām. Bet ne tik strauji! Vai tas tiešām nozīmē, ka varēšu iet gulēt? Nu, nē. Iegāju nočņikā iegādāties vienu noslēguma aliņu. Devos mājup, kur, slēdzot vaļā durvis, konstatēju, ka AK durvīs atstājusi savas atslēgas, tāpēc durvis atslēgt nevarēju. Dauzījos pie durvīm - protams, nekādas reakcijas. Tad nolēmu, ka jāmēģina dauzīties pie loga, jo tas AK galvai ir tuvāk. Izeju ārā, domāju pa logu uzklauvēt ar akmeni. Tā kā uz zemes baigi daudz akmeņu nemētājas, nolemju, ka akmens vietā izmantošu telefonu. Sacīts - darīts. Metu, telefons uzkrīt uz palodzes un tur arī paliek, jo es - sīkais surikāts -, protams, nevaru aizsniegt palodzi, lai telefonu noceltu nost. Tomēr apņēmība padauzīt logu nva zudusi. Aizeju atpakaļ uz nočņiku, izstāstu radušos situāciju, pārdevēja man atvēl slotu, lai es varētu padauzīt logu. Tā ap pieciem no rīta stavēju Dzirnavu ielā un ar nočņika slotu dauzīju Anetes guļamistabas logu. Tas nekādus rezultātus nedeva. Piekusu un nolēmu, ka šobrīd vienkārši ir tā AK miega fāze, kad ar šādiem trokšņiem viņu neuzmodināt. Kā izrādījās vēlāk, viņa tiešām šos trokšņus bija dzirdējuse, bet nebija spējīga pierubīt, ka tie kaut kā attiecas uz viņu.
Tā kā sapratu, ka tagad iekšā netikšu, nolēmu, ka jādodas uz parciņu izkurināt to noslēguma aliņu. Tā arī izdarīju. Pasēdēju, padzēros, paskatījos, kā cilvēki skrien rīta rosmi un nolēmu tīties tad, kad sāka piepisties bomzis. Gāju mājās un laimīgā kārtā biju uztrāpījuse uz to Konstes miega fāzi, kad ir iespējams pamodināt pat ar vieglu klauvējienu pa durvīm. Vispār oligarhu līmenis. Ne tikai šis, bet arī tas, ka pavisam nesen nočņikā, kurā nevar norēķināties ar karti, norēķinājos ar karti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]deloveja_kundze
2015-08-06 20:36 (saite)
cik lieliski! kā telefonu dabūji no palodzes nost?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2015-08-06 21:14 (saite)
Tas bija iespējams tikai no Konstes istabas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?