erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2031-08-18 14:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar sanemu satraukuma pilnu zvanu no teva. vins velejas uzzinat, kur esmu pazudusi. kapec pazudusi? tapec, ka 3 dienas neko nebiju ietvitojusi. kapec nebiju ietvitojusi? jo esmu pazaudejusi datoru. un ne jau kaut ka pa palim atstajusi kroga. dators ir pazaudets majas, jo neesmu to nekur nesusi, jo no manis ta jau nes. tas ir majas, bet nespeju to atrast.
tad, kad es atbrauksu uz rigu, es vispar negribuesu runat par amsterdamu un par to, ka te iet, jo to katrs idiots zina, ka niderlandiesi ir neanterdaliesi. vakar, kad mans teenage angst rebel your bad-ass sasniedza apmeram pilnibu, teicu edzinam: "jasatiekas. tulin." es tagad nevaru atcereties, ko vel labu dace ir izdarijusi mana laba, bet loti iespejams, ka informacija par to, ka te ir tads edzins, ir bijusi visnozimigaka lieta no visiem daces labajiem darbiem. tapec vien man biedejosa skiet doma, ka lidz kaazam varetu neatrast datoru, kurs pilns ar muzonu.
edzins nav nekada pirmsmenstruala sindroma mocita jauna meita, tapec daudz nelauzas un mes kopigi dodamies uz chuhnju, kur, protams, dabujam pa purnu, jo 4 dzeki bija dusmigi. pirms tam mums bija pikniks ar bagatigi klatu galdu, jo atklajas, ka mums abiem kopa soma tiesham ir bagatigi klats un uz kanalmala var atrast galdu. edzins ir forsh, jo, pirmkart, vel aizvien zina, ka vislabak ir churat krumos vai natres, otrkart, nelauzas, treshkart, prot ieradit, ka kaut ko panemt uz masu (sveru 14 kilogramu), ceturtkart, mak nomierinat pat tad, ja to nemaz neapzinas.
socialajos portalos laudis velas noskaidrot, vai ta ir taisniba, ka seit man ir uzradies shtuceris. ja, ta ir taisniba. un, ta ka vards "shtuceris" celies no vacu valodas, tad, ne, tas nav edzins, tas ir dzeks no austrumvacijas, kas prot splaut zeme, est burkanus pa taisno no lauka un chilot. ne, mes negarsamies preceties un milet viens otru muzhigi, jo mums viekarshi pohuj. vienigais trukums - lidz shim vins domaja, ka piladzi ir indigas ogas. sviestene rakstit par dzekiem nav labais stils, to es zinu, bet, ta ka apsoliju maasai un antei, ka uzrakstishu par to, ka man iet, nevareju to nepieminet. turklat tas ir svarigi, jo, ja nebutu shi dzeka, tad pjetro (mans dzivokla biedrs) nebutu atklati man pateicis, ka - ja, ir velejies mani nokolit, bet, blin, tagad nesanaks. un tas (ka nesanaks) ir loti, loti labi.
tad, kad nedelu pavadisu riga, nevienu minuti nebusu skaidra, un tas bus liels sasniegums, jo no tiem tizlajiem mazajiem aliniem te tachu vispar nav iespejams pielieties (ja vien alina nosaukums nav "jagermeistar")


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2011-08-19 02:08 (saite)
nu, tak labi!

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?