erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2031-02-02 03:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:oberhofer - away from you

par džekiem un modi
pirms lasāt tālāk, vēlos brīdināt, ka šeit tiks pausts viedoklis par lietām, ko pati uz savas ādas neesmu pieredzējusi, turklāt, ja kādam šķiet, ka šis ir ieraksts ir tieši par viņu, tad tā nav taisnība.


es uzskatu, ka cilvēkiem atsākt tuvas attiecības ar šiltīti "esam kopā" pēc tam, kad viņi to vienreiz jau ir beiguši, ir stulbums, un es to necienu un nicinu no visas sirds. protams, runāt par lietām, ko paši neesam piedzīvojuši, ir baigā māksla, bet tik un tā. vienmēr, kad esmu bijusi lieciniece tam, kā divi šķīrušies cilvēki atkal saiet kopā, abi paliek par pilnīgiem idiotiem. un lohi ir abi - gan pamestā dvēsele, kas čīkstējusi pie durvīm, gan pametējs, kuram vienkārši palicis žēl vai nu otra cilvēka, vai sevis par to, ka nevar nokoļīt kādu citu, ko izpist, kad jūt tādu vajadzību. žēlums savstarpējās attiecībās vispār ir marazms. lai arī cik tas būtu neiespējami, no visas sirds cenšos sevi iztēloties abās lomās. par to lomu, ka kādu pametu, nerunāšu, jo tad uzskatīsit mani par iedomīgu mauku, kas domā, ka visus tik nokoļīs un pametīs. kaut gan patiesības labad jāpiebilst, ka savu pirmo draugu pametu apvemjot. un vēl tās pašas patiesības labad jāpiebilst, ka šis neattiecas uz tiem, kas izšķiras un salabst reizi dienā. tie vienkārši ir spāņi ar visu savu mentalitāti.

pieņemsim, ka džeks pamet mani. tas, ka man pašlepnums ir kā elbruss, ir viena lieta, bet tas, ka nevarētu iet dīkt pie durvīm, jo mana morālā atmiņa ir garāka par harija krānu ir otra - daudz svarīgāka - lieta (viņš ir vienīgais, kurš neapvainosies par to, ka salīdzinu viņa krānu ar aptaurētu cilvēku morālo atmiņu, tāpēc pieminu tieši viņu). tas nozīmē, ka to, ka kāds ir teicis, ka negrib mani savā dzīvē, es prātā paturēšu visu mūžu pat tad, ja viņš atskrietu atpakaļ, teiktu, ka o,bļa, sajaucis,  un man sarakstītu oasis dziesmu "slide away". mētra prasīja, vai nenostrādātu tas, ka džeks atzītos, ka viņam ir bijusi baigā depresija, tāpēc ir bijis jāpazūd no manas dzīves. wtf? vēl vairāk! ko, bļa, tas nozīmē? katrreiz, kad jutīsies sūdīgi, pazudīsi?! okei, es pagaidīšu.

 "mūs nopirkt nevar," dzied dambis un tajā pašā laikā pārdod savas nozīmītes un apenītes. tāpat kā dambi, protams, var nopirkt arī mani, bet tas prasītu daudz līdzekļu un laika, gluži kā vecā pidarasa džordža harisona dziesmā "got my mind set on you". piemēram,  viņam vienam pašam būtu jāaizbrauc uz indiju, jāpaliek tur pusgadu, jāizveido ūdensapgādes un kanalizācijas sistēma kaut kādai pilsētai un jāatved man desmit tūkstoši nozīmīšu un apenīšu, kā arī katru dienu man pie loga jādzied sevis sacerētais oasis "slide away" man pie loga, pa starpam jāpacieš tas, ka no sava loga metu uz galvas puķupodus un apleju ar atšālējušos aliņu.
gan jau es kaut kādā mirklī padotos, bet ar visu to es nevarētu nekad mūžā aizmirst to, ka cilvēks man ir teicis, ka viņam mani nevajag. atmiņas it kā ir vienīgais, ko neviens nevar atņemt, un tās var pazaudēt vien tad, ja sasit galvu. nesenā galvas dauzīšana, ko liecinieki nosauca par ļoti spēcīgu, man nav nodarījusi nekā ļauna, tātad mana galva ir ļoti izturīga, un varbūt tāpēc esmu tik ļaunatminīga kurva, kas varbūt ne skaļi, bet, savā nodabā klusiņām ar pievilktiem celīšiem un klausoties bright eyes, to atcerētos mūžīgi, un pievilktie celīši un bright eyes nav nekāds ilgu un laimīgu attiecības turētājvalis, labākajā gadījumā tas ir tas "twitter is overrated" valis. nav runa par to, ka nekad nepiedotu, bet par to, ka nevarētu aizmirst. tāpat kā neprotu aizmirst to, ka kāds man ir melojis par svarīgām lietām. pašai no tā čista nekāda labuma nav, bet ko padarīt, ja galvaskauss tik spēcīgs?

protams, iespējami izņēmuma gadījumi. piemēram, ja džekam uzrādīti pierādījumi, ka manā mājā ievietots spridzeklis, kurš tiks aktivizēts, ja viņš tuvākā pusgada laikā ar mani tiksies, un viņam tā pusgada laikā būs jāgoņī nauda mafijai, lai tikai neuzspridzina mani. tad cita lieta, jo, kā teiktu roberto musolīnī - kā gan es to varēju zināt? ja kas, ļoti bieži tad, kad kāds džeks sāk izturēties absolūti nesakarīgi (kas pēdējā gada laikā atkārtojies dahuja reižu), es vienmēr iedomājos par līdzīgiem scenārijiem, un man jau zajebala, ka ne reizi tā nav izrādījusies taisnība.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2011-02-02 09:05 (saite)
man ļoti patika šis ieraksts un es visam piekrītu

(Atbildēt uz šo)


[info]siltavieta
2011-02-02 10:03 (saite)
man arī ļoti ļoti patīk šis ieraksts.

(Atbildēt uz šo)


[info]kitkat
2011-02-02 10:16 (saite)
Jā, ieraksts labs.

(Atbildēt uz šo)


[info]nulle
2011-02-02 10:20 (saite)
HO-ho-ho (piekrītu pirmajiem trim)

(Atbildēt uz šo)


[info]kamatrilleris
2011-02-02 10:26 (saite)
tas ir super

(Atbildēt uz šo)


[info]astma
2011-02-02 11:30 (saite)
Tev ir drausmīgi, DRAUSMĪGI gara morālā atmiņa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2011-02-02 14:09 (saite)
gribēju rakstīt, ka morālajai atmiņai jābūt garākai pat Tavu pirmsamerikas pimpi, bet tad iedomājos, ka būs jāskaidro, ka pirms amerikas Tev bija mazs pimpis, bet tad palika tik liels, ka nevar ieiet mcdonaldā. un tas skaidrojums aizņemtu vienu teikumu, kura laikā lasītājs aizmirstu, par ko bija runa. un sagribētu iet uz mcdonaldu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]parasts
2011-02-02 12:00 (saite)
viss ir vienkārši es arī esmu launatminīgs un atriebīgs pimpis. un man pēdējā laikā darboojas šāda sistēma - nevajag atzīties kvelās jutās katram pretimnācējam.
ja apdomīgi izvēlies vārdus un cilvēkus, tad arī pēc tam nekas nav jābrucina un jānožēlo. un jalien uz vēdera atpakaļ.

(Atbildēt uz šo)


[info]simbel
2011-02-02 12:12 (saite)
Skaisti, sasmējos :) Un labi, ka beigās pieliki to izņēmuma gadījumu, citādi būtu metusies plēst "jāāā, bet... ja nu pārprot situāciju", bet tagad nevajadzēja neko plēst.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2011-02-02 14:53 (saite)
bet tur tiešām ir jābūt normālam pārpratumam, kaut kam īpašam, nevis "ā, es domāju, ka tu mani krāp!", tad tur nav pārpratuma, tad kāds ir slima, greizsirdīga govs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]simbel
2011-02-02 15:40 (saite)
Jā, vai ne :D Diemžēl grandiozi pārpratumi vai dezinformācija mēdz notikt, pati par to tikko pārliecinājos.

Bet vispār jau man šķiet, ka, pat aptaustot fāzi "šīs attiecības ir cauri" un pēc tam tomēr nolemjot taisīt dubli divi, rezultātā var gadīties "nēnu, šīs attiecības patiešām ir cauri" fāze. Ja vien tie divi cilvēki radikāli neizmaina attieksmi un visu pārējo.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]milk
2011-02-02 14:17 (saite)
Es visam ļoti, ļoti piekrītu.

"man jau zajebala, ka ne reizi tā nav izrādījusies taisnība."

šim es piekrītu visvairāk, pēdējo reizi, kad kāds sāka uzvesties nesakarīgi, mans tēvs izteica viedokli, ka varbūt viņš ir slims ar vēzi vai ko tādu un mirs tuvākā mēneša laikā, tādēļ nevēlas, lai es ciestu. man totāli zajebala, ka pēc 3 gadiem viņš vēl ir dzīvs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nulle
2011-02-02 21:55 (saite)
interesanti, ko dāmas uzskata par "nesakarīgu" uzvešanos :) un ja tā dara daudzi, kuri droši vien nemācās viens no otra, tad jautājums...? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2011-02-02 22:14 (saite)
nesakarīgi uzvesties nozīmē, piemēram, pēkšņi sākt izvairīties, lai pēc tam atkal priecīgi kontaktētos. vai arī melo par kaut kādām lietām. to, ka tā varētu būt mana vaina, ja jau tā notiek simto reizi pēc kārtas, es pieļauju, bet nekādi nevaru saprast, kur tieši esmu nošāvusi greizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2011-02-02 22:18 (saite)
par pirmo atbildes daļu uzreiz saku paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nulle
2011-02-02 22:53 (saite)
ja es pateikšu, ko domāju, tas izklausīsies retardēti un retrogrādi, tā ka atturēšos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2011-02-02 23:07 (saite)
nu, davaj, pasaki. tā kā esi brīdinājis, ka esi retardēts, retrogrāds un vintage, neturēšu ļaunu prātu, ja teiksi, ka esmu stulba mauka vai kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2011-02-02 23:21 (saite)
stulba mauka, tas jau pats par sevi :) bet retrogrādais, ko saku ir -- nesakarīgas uzvedības (labs apraksts, starp citu, un besījošs ārā (ne apraksts)) pamatā ir tas, ka zēnam nav jūtu, tāpēc viņš tur ļurinās, kā ienāk prātā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2011-02-02 23:22 (saite)
par stulbu mauku, protams, ir joks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2011-02-02 23:55 (saite)
es teiktu, ka nav smadzeņu, kas, protams, atbild arī par jūtām. un vēl arī nav vairāk par 9 (deviņiem) gadiem. tomēr man grūti atzīt, ka tā tiešām ir tik daudz cilvēkiem, jo man būtu jābūt šovinistei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nulle
2011-02-02 23:58 (saite)
nu, sākās :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?