erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-05-23 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:the chemical brothers - saturate

kad cilvēki mani pamodina ar zvanu, es vienmēr saku, ka vai nu negulēju, vai arī tieši cēlos augšā, kas ir meli. es nezinu, kāpēc tādos brīžos es tā saku, tiešām nezinu, jo parasti jau stāstu, kā ir. šodien es sameloju ilzei avotniecei, bet viņa fiksi mani atkoda, jo es neko jēdzīgu par augsnes kartēm nevarēju pastāstīt. pirms dažām dienām es sameloju [info]elinai, kas zvanīja, lai pateiktu, ka ir tāds radiobārs, kur ir dabūjams kokteilis "dzintra kolāta īpašais".

tā kā man bija mazliet jāieķer ar savu retrokoperi, es izlēmu, ka šodien  ir īstā diena nogaršot dzintra kolāta kokčiku. radiobārā ir 2 kokteiļi, kas kaut kā sasitīti ar radio: dzintra un swh rock. es palūdzu, lai uztaisa man tādu, kas nav salds, man klausīja, un man garšoja. bet tur tomēr kokteiļa varoņu ģimenes locekļiem nav piecdesmit procentu atlaides. tas šokēja šovakar dzintri, viņš solījās tur ierasties un prasīt galveno. galvenajam prasīs, kālab viņi pelna naudu ar dzintra kolāta vārdu. tas beigsies ar līgumu, kurā būs iešņāpts arī ta, ka elīna kolāte dzintrus kolātus var dzert, cik grib, pat nenojaušot, cik tam būtu jāmaksā.

šodien ar dzintri kolātu vienā rokā rādīju [info]174k5 savu brīnišķīgo dzīvi, man šķiet, viņai vislabāk patika kārlis. kārlis ir ļoti skaists un neapķērīgs. šodien viņš saprata to, ka elīnas kolātes e.k. ir tas pats, kas erbes kurpes e.k. un viņš uz kalniem līdzi ņem leļļu drēbītes un mazus velosipēda modelīšus.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2007-05-23 22:14 (saite)
izdomājām, ka tā ir cieņas un goa aizkaršana, jo, tā kā dzērnienkartē parādās tikai viņa vārds&uzvārds, tad var uzksatīt, ka bārs paziņo, ka dzintris ir lielākais plencis no visiem radiocilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elina
2007-05-23 22:51 (saite)
vai ne.
vajadzēja arī Māra Žigata bezalkaholisko usual tad.

:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?