erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-04-08 21:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:bright eyes - i must belong somewhere

japānas lielākā pilsēta ir nokija

es jūtu - man ir kārtīgs potenciāls nopelnīt savu pirmo miljonu akopšanas biznesā, jo pēc tādiem telpu attīrīšanas pasākumiem neko citu nevar just. vecpuiša dzīvoklis ir foršs, jo tur nekas nevar pazust - ja kaut ko kaut kur noliek, tad tas tur arī paliek, jo pielīp. nu, piemēram, sapuvis sīpols vai ziemassvētkos izmantota panna, kas estētikas dēļ noslēpta (pa virsu uzliktas netīrās zeķes). manas ķīmijas zināšanas ir vājas, bet nu es zinu, ka, ja uz papīru ilgstoši iedarbojas tauku tvaiki, tad tas mēdz pārvērsties par apmēram plēvi (tā bija gadījies, piemēram, ar nato brīvdienu pleijlisti), vēl es uztaisīju nopietnu glicerīna ziepju gabaliņu, no plīts ar nazi nogriežot tauku kārtu. kopējie zaudējumi: iztērēti 450 ml trauku mazgāšanas šķīduma un viens šķīvis veikli ieslidināts miskastē (jo nav iespējams nomazgāt tādu, no kura kaķi baroti ar līmi).

mēs jau to nedarām tāpat vien. ap septiņiem es, un  [info]ny (pēc dejas saukts arī par pediņa sapni) atkrīt spermas dīvāniņā un sāk gaidīts viesus - katram bijis jāacina kāds cilvēks, ko nepazīst pārējie. pilnīgi visi (kā sarunājuši) kavējas un pilnīgi visi (kā sarunājuši) ierodas vienā un tajā pašā laikā, arī picas vīrs. vienīgi mārvels neskaitās, pret viņu mēs esam maigi, jo viņam ir džetlegs. un fenomenāla atmiņa un spēja orientēties, ja viņš pēc vienas atnākšanas no olimpijas prot ar visu vāģi atrast daugavgrīvas pareizo numuriņu. [info]ny ir atradis man līgavaini (kurš reāli varētu izkonkurēt  [info]elinas piedāvāto), bet viņš diemžēl nav nezināmais draugs. mans nezināmais draugs ir oskars rupenheits, ar kuru es iepazinos, kad man bija 4 gadi. [info]ny draugs ir tas, kurš saka: "spārni un vējš, sekss un jaunība, tēja un piens, lielais vakars." [info]pikas draugi ir monta un eduards/edvards, kurš man piešķir stingrākā rokas spiediena titulu dāmu konkurencē (kas ir loģiski, jo tā stulbi kādam var iedot piecīti, ne jau savu roku). mārvelam ir antisociāli draugi, kuri tā arī neierodas, jo ir iemīlējušīes mājās. mēs skatāmies japāņu filmu par sēnēm, visi uz maiņām tulko. galvenais ir zināt, ka angļu "hey" ir latvešu "hei", tad viss kartībā.

pēc reiva filmas noskatīšanās (to kādreiz varētu parādīt  [info]birthmark) mēs paņemam šanpi, ielienam vāģī un mārvels ved mūs uz kleistu pļavām, kur mēs svinīgi gaidām  rītausmu un ilgojamies pēc dārļa. tad es nodomāju, ka dēļ šādiem mirkļiem ir jādzīvo.

es atgriezos mājās, un lauma bija uzklājusi man jaunu gultas veļu - reiva krāsās.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mandra
2007-04-08 22:00 (saite)
reiva krāsas gultas veļa skan iespaidīgi. vēl tikai reiva pidžammu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-04-08 22:11 (saite)
es gribētu, lai manās un nolūkotā līgavaiņa kāzās mums uzdāvina reiva pidžammu komplektu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-04-08 22:12 (saite)
es, protams, tagad neuzprasos uz uzaicinājumu, bet es apsolu uzdāvināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-04-08 22:15 (saite)
tā kā kāzas organizēs ny, tad viņš arī sūtīs ielūgumus, tur es neko nevaru ietekmēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-04-08 22:17 (saite)
Nu, enīvei - nebūs jau jābūt kāzās obligāti, dāvanu taču tāpat varēs uzdāvāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-04-08 22:18 (saite)
jā, ar vīru uzaicināsim Tevi tāpat vien ciemos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?