erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-01-12 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:my morning jacket - tonight i wanna celebrate with you

teologs riņķītis teica, ka dieviņš tāpat visu redzot un es varēšu nonākt paradīzē. kaut arī man ne sūda nesanāca no manas asinsnodošanas, es tomer ļoti centos un uzzināju, ka manas neredzamās vēnas vismaz ir atrodamas. un es nekādīgi nevaru iestātīt tantei, ka es jūtos brīnišķīģi, jo viņa skatās manos skaitļos un prasa, vai esmu veģetāriete, un iesaka ierasties kādreiz, kad es jutīšos tiešām labi. es nezinu, kā nosaka visas tās diagnozes, bet karīna šišlo, ko satiku pa ceļam uz alberta ielu, nosprieda, ka noteikti esmu iemīlējusies, jo tāds spīdums acīs ir tikai tādiem cilvēkiem. bet pirms tam kopā ar jauno optometristu edgaru krastiņu uzprojketējām nākotnes brilles, kas vajadzīgas jau tagad.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aneteens
2007-01-12 22:44 (saite)
Es pagaidām gaidu asinsanalīžu rezultātus no savas ģimenes ārstes, lai viņa no sākuma apstiprina, ka man nepiemīt mazasinība un tad arī es došos kļūt par donoru.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-01-13 09:16 (saite)
man šķiet, ka tā nav taisnība, ka pirms tam kaut kas jāapstiprina ģimenes ārstam, jo tur jau visu pārbauda uz vietas. jā, stulbi ir to teikt tad, kd rezultātijau tiek gaidīti, bet tas tā - nākamajai dzīvei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?