erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2018-03-05 21:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:cocorosie - beautiful boys

es pirms kādiem trim gadiem teicu, ka gribu galdiņu/skapīti pie gultas, kur nolikt modinātājtelefonu, salvetes un glāzi/krūzi. jau kādus divus gadus man ir šāda zelta mēbele. patiesībā tā nav no zelta, bet ir apmēram tik vērtīga, jo ir apmēram tik veca un tādas pašas izcelsmes kā krēsls, uz kura patlaban sēžu - abas lietas vestas no dzintra laukiem un ir divreiz vecākas par viņu. uz manas piegultas mēbeles stāv sen saplīsi maģītis, grāmata par radiožurnālistiku, grāmata par simt vientulības gadiem, grāmata par laika ceļotāju un viņa sievu, ķīmijas poket tīčers, daudz nevietā esošu disku, viens purva velns, zilonis, divas sapņu klades, dažas nevajadzīgas kartiņas. iedobumo, atvilktnēs vai aiz durvīm stāv artūra tumbiņas, diskešu kastīte bez dizketēm, diskešu kastīte ar disketēm, daudz disku neivetā, tukša pudele, tukša cigarešu paciņa, matu ruļļi, rozā vafelīte, ko vajadzēja atdot austriešu puikām 2004. gada festivālā, melnā maisiņtēja, daudz "mūzikas saules", vēl pāris nenozīmīgu žurnālu. tas nozīmē, ka šai mēbelei nav jēgas, jo šajā mirklī tur neatordas ne salvetes, ne krūzes/glāzes, ne modinātāktelefons.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]quizer
2006-03-05 22:53 (saite)
par "mūzikas saulēm" krustiņš, protams, šis žurnāls atrodas man blakus monitoram. pag... es tagad paskatos uz savējā naktsgalda... jā, uz manējā atrodas pusiesākts šampanietis, izdegušas sveces, spogulis, svešvārdu vārdnīca, šķēres, nagu laka, masāžas eļļas, Harija Skujas dzeja, tukša viskija pudele, tukša Jagermeister pudele, kārtis, šahs, vācuvalodas vārdnīca, termometrs, tablešu paciņa ar oglēm, skočs, šokolāde, netīrs T-krekls, avīzes, naktslampiņa, nazis.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-03-05 23:00 (saite)
mīnušiņš, jo kādu laiku "mūzikas sauļu" krājums nav papildināts. to aizstāj "ilustrētā zinātne". pēc divām dienām pastāstīšu, kas manā istabā ir uz grīdas pie gultas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]likcepure
2006-03-05 23:47 (saite)
Minēšu tikai dažas no savām lietām - 64 šokolādes bumbiņas (14 apēda Dzintris, 2 Lauma, 3 Sarmīte, 17 - es, tā būtu bijis 100), Maikla Džeksona cepure, Lielvārdes josta, grāmata "Pusbrālis", sausā mikstūra pret klepu pieaugušajiem, virmojošs spogulis, žurnāls "Santa" un pielikums "Kultūras diena", maza jaciņa ar uzrakstu "special friend", kuru izglābu no bojāejas, globuss, Daugavpils universitātes bukletiņš, brilles, kameras kasete, šampanieša korķis, viens santīms - divas tumbiņas, bilde, kur man ir desmit gadu un kaķīši, homeopātiskas zāles, daži diski, čeburaškas multfilmu dvd, kartiņa, uz kuras rakstīts "baig gribas pisties", Kultūras akadēmijas bukletiņš, delfīns ar bumbiņu uz galvas, Breņas krekls un vēl dažas nenozīmīgas lietas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?