Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

2. Jan 2014 00:08

10 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]unpy
Datums:2. Janvāris 2014 - 00:10
(Link)
Lūk!
No:[info]str
Datums:2. Janvāris 2014 - 00:14
(Link)
salikums gan tāds...
No:[info]unpy
Datums:2. Janvāris 2014 - 00:28
(Link)
Salikums kā salikums, man allaž ir šķitis, ka olivjē nav īstais nosaukums rosolam vai ko nu tur mūsdienās šādi dēvē:))
No:[info]str
Datums:2. Janvāris 2014 - 00:32
(Link)
Ir tāda lieta, pat šo recepti jau biju manījusi
No:[info]antuanete
Datums:2. Janvāris 2014 - 15:15
(Link)
Mūsu rosols jau arī oriģinālajā receptē ir ar kaut kādiem nēģiem un ko tur vēl - tikai laika gaitā pielāgots reālajam veikalu piedāvājumam. Krieviem ar olivjē tas pats, rezultātā gan mums, gan viņiem sanāca salāti ar desu un majonēzi :)
No:[info]unpy
Datums:2. Janvāris 2014 - 15:24
(Link)
Tiešām arī rosolam nāk klāt visa veida dīvainības oriģinālā? Proti, zivis(nu, labi, nēģi nav zivis) kopā ar gaļu? Tad bijusī sievasmāte bija vienreiz ko tādu uzmargojusi. Gluži pēc svētku sajūtas negaršoja:))
No:[info]antuanete
Datums:3. Janvāris 2014 - 18:58
(Link)
Jāatzīst, es nekad neesmu riskējusi taisīt pēc tās autentiskās receptes, pat ja tur tomēr ir siļķes, nevis nēģi (kurus principā neēdu).
No:[info]svari
Datums:3. Janvāris 2014 - 12:11
(Link)
Sen jau rakstīju gan par Olivjē, gan par Baltijas salātiem (rosolu):

http://klab.lv/users/svari/1560.html
No:[info]unpy
Datums:3. Janvāris 2014 - 12:28
(Link)
Ahā, paldies, interesanti.
No:[info]str
Datums:3. Janvāris 2014 - 12:46
(Link)
atceros