starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2005-12-08 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Keith Hudson - Pick a Dub

Mori dumpojas

Ir pagājis kāds brītiņš kopš no ziņu virsrakstu modes izgājuši nemieri Parīzē. Gandrīz jāsāk sabīties, par metodēm, kādas tiek izmantotas, lai avīžniekus un auditoriju neinteresētu pašsaprotamās Melnās Sotņas konsekventās kontras aktivitātes. Tik vien kā, tā, starp citu, pāris rindiņas par nemiernieku vadoņu un ideologu piespiedu deportāciju, un strīdu starp Sociālistiem un kasturpievaras par finansējuma injekciju apjomu sociālo programmu īstenošanai "socially challenged" apdzīvotajās teritorijās, un par likumīgu prasību Francijas darba devējiem atteikties no SīVī prasīšanas potenciālajiem kandidātiem uz darba vietām, lai izslēgtu iespējamo diskriminēšanu uz izglītības, pieredzes, kompetences, prasmju vai motivācijas pamata. Tagad droši vien viss kārtībā. -Inciģent izščerpan. Lēmumi un risinājumi pieņemti uz seku analīzes pamata – razbirjomsa kak sļedujet, nakažem kavo papala. Izrādās – darīts: “zupā tārpi!” tribūni izskaitļoti -
Franču reperi iesūdzēti tiesā par kūdīšanu uz grautiņiem (LETA25. novembris 2005 00:35):
Tiesas priekšā stāsies septiņi Francijas reperi un grupas, ko apsūdz kūdīšanā uz grautiņiem, kuri vairāk nekā divas nedēļas haosā iedzina valsts piepilsētas, ziņo "Contactmusic".200 politiķi iesnieguši sūdzību pret kūdītājiem uz grautiņiem un starp tiem ir reperi un grupas "Smala", "Fabe", "Salif", "Lunatic", "113" un "Ministere Amer". plašāk:
http://www.delfi.lv/archive/article.php?id=12875755&ndate=1132869600&categoryID=605

Ostapa Bendera dialogs ar Elločku Ščukinu no kanibālu cilts ir ieguvis pravietisku jēgu – gan citāti par Parīzes modi, gan līdzībās. Teenage Angst ‘n’ Riot ideja nav nekas jauns, bet tās ekspluatācija popkultūrā ir producentiem tik sasodīti komerciāli ienesīga! Un recepte tik vienkārša – Do It Yourself, gluži kā kebabsfix Take Away pagatavošana – ņemam slengu, pievienojam dusmas, pārlejam ar rupjībām, pasniedzam karstu.
Vai jāzina nedaudz franču valoda, lai būtu izsmeļošs priekšstats par MCM Tvkanāla saturu, auditoriju? Ir taču tāpat skaidrs par frankofoniskā hiphopa vēstījumu..
Varbūt pasludināt The Clash par praviešiem? Jau 70to beigās šie brīdināja par London’s Burning.. Ok, Joe Strummer bija Britānijas iezemietis. Kāpēc Birmingema vēl nav nosvilināta līdz pamatiem? Asian Dub Foundation jau sen pelnās, krāj bonuspunktus un audzē reitingu..
Diemžēl mans priekšstats par "Doiče rhāp" ir tikai no vivacvai, gribētu zināt un paklausīties vai deklamējošie Berlīnes turku ziķeri no “rajona” (Kreicburgas) ir gana populāri un ietekmīgi savā kvartālā. Nevaru iedomāties ieceļotāju nemierus Vācijā – ne politkorektajā komjauniešu Berlīnē, ne ekonomiski aktīvajā Hamburgā vai snobiskajā "ārtfeisu" Ķelnē.
Redz kā holandieši apdolbījuši savus ieceļotājus – dodiet tiem lētu marihuānu un moru dumpis nedraudēs vēl 100 gadus. Un dzimstība tur šiem arī hyperīga nav novērota –uz vairošanos iekāriens minimāls, ja “uziets augšā” no zālītes.

Vispār jau smieklīgi – krānu ar pirkstu salīdzināt



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]buks
2005-12-12 18:06 (saite)
Hmm, galu galā, darba devējam jāinteresējas par darba ņēmēja kvalifikāiju un prasmēm, nevis jārēķina, vai tas negrasās iet dekrētā, būs gana smuks pie kompīša, jebšu vasarā ik vīkendu būs sastopams tikai Ķīšezerā smaiļojam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?