starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2017-08-03 21:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:U2

Bet varbūt arī nē
Kā jau visi ir informēti, par stratēğiskiem plāniem ienākt vietējā tirgū nesen paziņoja liels globāls pārtikas tirdzniecības veikalu ķēdes uzņēmums. Tas nav noslēpums, tas ir fakts.
Pēc dažām dienām sabiedriskās domas telpā parādījās protesta aktivitātes, kas apsūdzēja šo uzņēmumu negodprātīgā biznesa praksē, dempingā uz piegādātāju rēķina.
Nākošajā dienā citu aktīvistu grupas cēla trauksmi par dzīvnieku labturības nepietiekamajiem standartiem lielākā vietējā mazumtirgotāja uzņēmuma piegādātāju rūpnīcās.

Sagadīšanās? Bet varbūt arī nē.

=====

1. Ievērojami Dienas svarīgā ziņa bija par konflikta eskalāciju starp vietējo ēnu ekonomikas uzraudzības dienestu un tai pakļauto ēnu ekonomikas nodrošināšas struktūrvienību. Domstarpības kļuvušas publiskas - pārvalde atslēgusi elektrību saviem īrniekiem. Vakar izplatījās baumas, ka īrnieki slepus izpauž saimniekam ziņas par saviem apakšīrniekiem; īrnieki nekavējoties izrēķināja kas izdevīgāk, ar ko iziet uz atklāta kara takas, saimnieks nepiedod nodevību ka īrnieks izgaismojis lūriķi. Bet apakšnieki arī nepiedod un masveidā uzteic telpas.
Nesmuki. Faktiski bordelis, kur madāma iekasē no pircējiem un pārdevējiem un vēl tirgo biļetes skatītājiem.

2. Šī vakara spams:
"Paldies, ka esi izmantojis Zip.lv sludinajumu servisu. Mes censamies regulari pilnveidot tavu pieredzi portala, tapec priecasimies, ja atbildesi uz daziem jautajumiem aptauja. http://ej.uz/ziplv"

Sagadīšanās? Bet varbūt arī nē.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2017-08-04 10:50 (saite)
arī tu, brut. cik bēdīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2017-08-04 11:07 (saite)
Ti što, krajov ņeviģeš, tonis nenolasās? Vot tas ir bēdīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2017-08-04 12:39 (saite)
tonis nav uzrakstīts, nē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2017-08-04 13:15 (saite)
Labi, taisnošos: jūtos nekomfortali saskaroties ar krievijas televīzijas realitātes konstruēšanas tehnikām, centos tomēr izmantojot šo paņēmienu man pašam, es vēlos šo medodi novest līdz vēl lielākam absurdam, pārvēršot visu farsā, tādējādi to diskreditējot. Sanāca kā parasti - tikai diskreditēju pats sevi.


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?