starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2005-04-04 16:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Case Study
Š-lote aizgāja klasiski: Vakarā ap 8iem, kad mēs jau bijām zem segas, pēkšņi pie durvīm atskanēja zvans. Š-lote piecēlās un atvēra. Tad ātri saģērbās, teica, ka iziešot ar draudzeni. Viņa vairs neatgriezās. Pēc 4 gadu kopdzīves


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2005-04-04 21:04 (saite)
Izklausās, ka tu raksti romānu, tur augstāk arī izklausās:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2005-04-05 08:34 (saite)
Tikai pierakstu, ko dzirdu un redzu. Tikai tā izpausmes forma un saturs klišejiski, un tas man pašam riebjas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2005-04-05 08:47 (saite)
Cilvēki jau liekāties klišejiski arī rīkojas. Tā, kā redzējuši Tv vai kino, vai lasījuši grāmatās - tā, kā pēc viņu domām, būtu jāizpaužas attiecīgā situācijā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2005-04-05 08:54 (saite)
Vai arī otrādi - attēlo, ko dara :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2005-04-05 09:45 (saite)
Es reiz sen, sen atpakaļ cietu autoavārijā, braucot at taksi. Taksis apmeta divus kūleņus un ilgu laiku slīdēja uz jumta pa pretējo braukšanas joslu. Nebija nekādu izbaiļu, tikai pārsteigums. Bailes piemetās, kad taksis apstājās, un es izdzirdēju kaut kur kaut ko pilam. Benzīns, es nodomāju. Jātiek ārā. Un izsūcos pa mazu spraudziņu starp saolcīto bagāžnieku un izsisto aizmugures logu. Jāteic, mašīna bija saspiesta, saņurcīta, pakaļējais sēdeklis, uz kura sēdējām divatā, nesaprotamā kārtā bija izsviests ārā no mašīnas pa kādu no logiem.
Nu jā, es izlīdu laukā, jutos mierīgi, redzēju, ka nevienam no braucējiem nekas nekait, ieraidzīju pūli ielas malā, satrauktos cilvēkus, kuri gaida līķus un asinis, ieraudzīju vienu no mūsējiem - braucējiem, kurš drusku bāls, bet mierīgs stāvēja ielas malā, sapratu, ka sievietei šādā situācijā pienākas raudāt un devos pie viņa jau skaļi vaimanādama. Asaras arī atradās. Jutos kā aktrise. Apzināti spēlēju. Tomēr - skaidrs - biaj arī satraukums, zināmā mērā šoks - tāpec grūti pateikt, kas bija primārs. Vai klišejiskā pārliecība, ka tieši tā man tagad jāreaģē, vai tomēr organisma reakcija, kurai es tikai ātri piemēroju attiecīgu izpausmes veidu. Kājas jau pēc brīža arī sāka trīcēt. Pašas ni sevis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starro
2005-04-05 17:45 (saite)
Biju domājis: mans skatījums, interpretācija un formulējums ir klišejiski. Iespējams - rēķinoties ar konjunktūru - novest vēstījumu safasētu pusfabrikātā, gatavu ātrai sagremošanai

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?