starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2005-03-23 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Berlin berlin
Pēdējo reizi tur biju 2us mēnešus pirms mūra krišanas. Tas bija jocīgi - es ar savu CCCP diplomātisko pasi varēju brīvi staigāt starp austrumiem un rietumiem, kamēr vietējiem ostlanderiem tas vēl nebija ļauts, bet rietumnieki pusdienlaikā pārpludināja austrumu ēdnīcas. Par marku deva trīs ostmarkas, bet cipari ēdienkartēs bija vienādi. Es rīkojos tāpat kā īstens rietumnieks un augstprātīgi skatījos uz nabaga komunistiem. Pirmājā vakarā ZooStacijas apkārtnē piedzīvoju kultūršoku, bet kā jau īstens Šmulis Raibulītis centos nebrīnīties. Un pat porno materiālu bodītē tur neviens nebrīnijās par ziņkārīga nepilngadnieka uzturēšanos. Bet no naktskluba gan pl. 11os būdīgs krievs-višebala izlidināja. Par to, ka pēc saprašanas dejojām pa pāriem, kā vietējie to nedara. Iemesls gan bija - mazgadība..
Tagad nezinu, ko lai sagaida no šīs pilsētas. Man šķiet - tur varētu justies kā mājās. Lielāka Rīga ar līdzīgu gaisotni. Varbūt ieskvotot..? Nez tur olas pa lieldienām ripina ar` pa ielām? Pilsētu dekorē? Galveno mākslinieku izdrāž?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-03-23 12:15 (saite)
Es tā arī nevaru izšķirties, kura ir mana mīļākā pilsēta, Prāga vai Berlīne. Bet man nez kāpēc šķiet, ka ilgākai padzīvošanai Berlīne varētu būt piemērotāka.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kosmonavtovich
2005-03-23 13:24 (saite)
Bet man nez kāpēc šķiet, ka ilgākai padzīvošanai Berlīne varētu būt piemērotāka.
--------------
Jā, jo kosmopolitiskāka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2005-03-23 15:30 (saite)
a tu prāgu brauc tagad drīzumā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2005-03-23 15:43 (saite)
Berlīne man ir mīļāka par Prāgu. Maājīgāka. Mēs ar KB tur izstaigājām cauri visam grandiozajam turku rajonam (stāv jau tur tās somiņatņēmēju bandas, bet pofig). Turku daļa ir forša. Centrs ir ļoti foršs. Un redzot klasiskos "miniparkus" (tādi, kādi ir pretī LU vēst. un fil. fakultātei) vispār atkūst sirds.
Pa pāriem viņi aizvien nedejo. Ja nu tikai seniori valcerē.
Bet the best ir Brisele. Mīlestība uz mūžu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2005-03-23 17:54 (saite)
Varētu kādu brīdi padzīvot Barsā. Kaut arī tur maku man nadzīgi izvilka. Amsterdama kā vēlama mītne labi ieredzama. Vēl sarakstos labi panākumi Budapeštai un Ķelnei. Pilnīgi atkrīt Stokholma. Tuvākos plānos ir apraudzīt Kopenhāgenu, vai neģeld. Prāga kādus padsmit gadus nav apraudzīta, gan jau mainījusies pa to laiku, bet šķita pievilcīga. Gribētu atdalīt tomēr ekskursionismu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-23 18:43 (saite)
Kā esmu dzirdējis - Prāgā ie eiroremonts. Tā ir tāda pati pilsēta kā agrāk, tikai daudz dārgāka. Viņiem tas nepiestāv. Nu, bet KosMo atbrauks, izstāstīs.

Budapešta izklausās interesanti. Man ļoti gribētos kaut kad aizbraukt uz to galu un apskatīties, kā tur ir: Ungāriju, Rumāniju.

Amsterdama: totāli sucks. Saku: Holande ir psihopātiska valsts. Tad jau kaut kāda Šveice (oi, Cīrihe ir pasakaina, pajautā kādreiz be-side par to)varētu būt daudz patīkamāka.

Nekādas poņas par Franciju un Itāliju. Par pēdējo gan ir vairāk dzirdētas negatīvas atsauksmes...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pasholti
2005-03-24 08:33 (saite)
kad atpakaļ? uz 1dienas rīta sērsnu tiec?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2005-03-24 09:34 (saite)
Droši. Varētu pat tikt uz Sv-dienas pusdienlaika sauli jau uz trases, bet nav zināms, kā būs ar sagurumu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?