starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2009-12-16 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Sonic Youth - Malibu Gas Station

Trausls ledus
Tīru ietvi no sniega, pabrauc garām jauns vīrietis uz velosipēda, uz muguras ietilpīga alpīnistu mugursoma, veļļuks padomjlaiku kults – „Турист”, tjūnēts, labi kopts, atraktīvi oranži krāsots, pats ģērbies gluži kā es, - active pro high-tech outdoor ekipējumā, kā no kataloga, iztālēm mūs varētu sajaukt, šis uz vienas rokas balansē, ar otru roku pietur jocīgu hromētu stieni, tam klāt kaut kāds mehānisms, galā audekla cilpa. Viņš apstājas pie atkritumu konteineriem, atstutē riteni, izbīda stieni, kas izrādās teleskopisks kā spinings. Aha, nodomāju, kaimiņi izsaukuši suņu ķērāju dienestu, operatīvi gan, Dāvītis tak izlauzās no sētas tikai pirms 10 minūtēm, gribu iet klāt dot padomus, kā tikt ar to muļķa suni galā. Bet jauneklis pieiet pie tā modernā zvana veida stikla taras konteinera, pašķir vaļā cauruma aizsega gumijas, iespīdina lukturīti, paskatās, iebāž tur savu makšķeres konstrukciju, notēmē, nofiksē mehānismu un izvelk tukšu alus pudeli, ieliek to mugursomā.

Es aizpīpēju, viņš vēl mazliet pašķindina stiklus, tad aizdara somu, uzliek to mugurā un uzkāpj uz veļļuka. Nobraucot gar mani šis uzsauc man: „Veiksmi darbā!” „Tev – tāpat!” atsaucu. Sajutu solidaritāti. Tādu kā salikuma tuvību.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]millers
2009-12-16 17:46 (saite)
kuram no jums bij oriģinālā jaka, ja jau tas tiek uzsvērts?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starro
2009-12-16 17:50 (saite)
es to drēbi labi pazīstu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]millers
2009-12-16 17:55 (saite)
tad kuram? muah

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2009-12-17 01:30 (saite)
hei, cik īpaši.

(Atbildēt uz šo)


[info]ivars5219
2010-02-05 19:20 (saite)
Man patika Jūsu novele!Līdzīgu,bet ne tik kolorītu tipu,jau vairākus gadus vēroju savā rajonā.Tam arī ir velosipēds.Mani visvairāk interesē,ko viņš medī?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?