starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2004-12-21 12:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:The Unintended - Bells of War

Bez iepriekšēja nodoma
Mans mūzikālais jaunatklājums - The Unintended. Viņu tāda paša nosaukuma skaņdarbu izdevums viennozīmīgi aizņem mana šī brīža aktuālāko telpas piepildīšanas ar fona troksni izpildītāju rotācijas vietu nr.1. Man tas viss izklausās it kā Beck pēc ceļojuma pa dienvidu fermeru štatiem un Bostonas psihodēliķu pagrabiem būtu joprojām sapīpējies, saklausījies Jesus & Mary Chain ar Bardo Pond, tad iedomājies sevi esam par 2K-gades jauno mesiju-Jimmie Hendrix, kaut ģitāri mācījies maksas kursos, bet no savām country saknēm neizbēgt - ar amerikas gaisu ieelpotā un iezīstā Johny Cash veidīgā izpausmes esība nosaka izcelsmi. Vēl es saklausu kaut ko New Model Army, vabūt ko no agrīnā The Verve.. Bet salīdzinājumiem nav nekāda sakara ar to kā tas izklausās..- tā var aprakstīt jebkuru grupu. Žēl tikai ka tie `psaiho` gabali `the collapase` un `so long goodbye` tik īsi..
Nr. 2 šomēnes ieņem apvienība Northern Picture Library ar izdevumu `Alaska`. Tāda rāma rāma muziciņa saldiem sapnīšiem. Bet rakstu darbi labi sokas, ja fonā griežas Boards of Canada neierastās skaņu virknes. Kad vajag nedaudz trauksmainības, tad īsti laikā ir The Stills `logics will break your heart` šūgeizeru pieeja Coldplay tipa britpopam. Tā izklausītos Baložu Pilni Pagalmi, ja kāds šiem iedotu $5K ierakstam un pierunātu Alksni uz sesijām. Patiesībā, BPP tā jau skanēja pirms 10 gadiem ari bez $$..



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amsterdama
2004-12-21 12:52 (saite)
O!
Bet, ja Tu rocies pa slāņiem, vai vari būt piederīgs kādam vienam (tik ļoti, lai Tevi tam atņemtu)?

:P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2004-12-21 12:55 (saite)
Vari iedomaaties komposta kaudzi bez taarpinjiem? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amsterdama
2004-12-21 12:57 (saite)
Šausmas! Es iedomājos, cik ļoti man patīk rudeņos lekt sagrābto lapu kaudzēs. Tur ir tārpi? Nē, tās taču ir tikai komposta sagataves! Lūdzu, saki, ka tā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]starro
2004-12-21 13:04 (saite)
Zini kaa taarpi nokljuust abolaa? -Tie tur nenokljuust, tie tur izaug liidzi savai filmai, kad mushinja apputeksnee smarzhiigos ziedus. Nebuutu mushas - nebuutu aabola. Un viss vienaa - kapracis, kas gatavo augsni jaunai aabelei, dzimst reizee ar seeklaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?