sprungulss ([info]sprungulss) rakstīja,
@ 2017-05-05 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iedvesma
Vispār. Jā esmu alkāns. 6 gadus atpakaļ sāku piestaigāt uz aa. Praktiski vienīgais instruments kurš var mani noturēt skaidrā. Šodien biju uz sapulci un domāju... 6 gadi... un man ne silts ne auksts... turpinu cīnīties ar zaļo pūķi un zaudēju. Bet nē labums ir... ja es nezinātu par tādiem aa būtu sen jau renstelē. Vai zem tilta. Pēdējais korķis jācer tiešām būs pēdējais bijis. Jo man zaibala. Reāli zaibala. Alkoholiķi un narkomāni ir labākā sabiedrības daļa ko zinu... protams nedzeroši... tie kas ellei izgājuši cauri. Un tur nav nekāds rakstura vājums. Tie kas cieši turās pie pudeles ir tik apņēmības pilni ka dažubrīd viņi turas pie pudeles līdz nāvei. Apbrīnodams cilvēkus ar 15 gadu skaidrību un vairāk es spēju nekost labi ja 3 mēnešus. Es kaut kā slinkumā palaidiea esmu. Nestrārdāju ar sevi. Man šķiet es nēsmu arī īsti godīgs pret sevi. Bet tā gribas tos visus labumus ko dod dzīve skaidrā prātā. Vienmēr tas skaidrības sākums ir tad kad visvairāk spēka. Pastāstīšu hronoloģiju... pirmās piecas dienas ja ir lakts nedēļu piemēram... pāriet paģiras... organisms... tad sākas morālie... kā likums divas nedēļas streb sūdus kurus esi ievārījis... pēc mēneša ir kaut kādi mēsli sakārtoti... un sākās... ķipa ku kruta dzīvot skaidrā... sākas lepnība... pašapziņa aug. Un no vienas puses tas ir ok ja to pareizi pielieto jo es nezinu kāpēc alkāni kuri no sirds beidz dzert neticamos àtrumos sasniedz virsotnes. Nu parastais sociālais reti kad... jo ir laikam tur arī tas apstāklis ka ja tik daudz dzīvē izcuukots... tad skaidrā prātā to dzīvi grābjam abām rokām... bet tā bīstamība lepnumā ir tas ka łoti viegli aizmirst kas esi. Ka dzert neproti un norauties. Patreiz es vēl strebeju sūdus. Bet kad sāksies viss likties pa plauktiņiem tad kad šķietami dzīve būs sakārtojusies tad jāatceras kas es esmu. Man šķiet atkarīgajiem vispār jāpiešķir īpaša nozīme nepartrauktai atīstībai un izaugsmei.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dzimusibrivibai
2017-05-06 00:15 (saite)
Dievs dod man dvēseles mieru...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sprungulss
2017-05-06 00:18 (saite)
Mhm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2017-05-06 23:34 (saite)
nē, kaut kādi reliģiozi fanāti mani neinteresē.

es kožu katru vakaru līdz bezfilmai. tā ir labi. esmu samierinājies ar bēdīgām beigām, ceru, būs nesāpīgi. Dienu staigāju/braucu skaidrā.

Varētu nosalt, izklausās labi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sprungulss
2017-05-06 23:49 (saite)
Nav nekāda sakara ar reliģju.... ne vismazākā... karoč mani ar šitas sabaidīja iesākumā... nu bļe cilvēki nr tā to saprot. es pats nēsmu nekāds diži ticīgais. Nīderlandē ir arī ateistiu aa grupas. Nu tur dafiga gari jàstàsta. Pamatprincips ka jāsaprot ka tu košanu nekontrolē un nekontrolēsi nekad. Un tas augstākais spēks ir tāds kà Tu Viņu Saproti. Kaut krēsls vai akmens. Bet tas viss ir fufels... es 6 gadus esmu pazīstams ar šo kustību. Un vienkàrši tur nostrādā (vismaz manā gadījumā) tas princips ka es no vientuļa nedzērāja kļūstu par kolektīvo nedzērāju. Daudzi ir agnostiķi ateisti un pohuj viņiem ar tā štelle palīdz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sprungulss
2017-05-06 23:51 (saite)
Nu vienam atmest .... gan elle ir

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?