Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2003-11-11 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Doro - Kiss Me Goodbye

Tātad. Esmu nonācis pie tādas idejas, ka varētu sev uztaisīt jaunu websaitu. Varētu sabāzt iekšā gan savus vecos zīmējumus, gan fotobildes. Ir tikai viens "bet"- proti, man vajadzētu hostingu. Ja kāds no klātesošajiem varētu man pietāvāt kādu bezmaksas hostingu ar subdomēnu, tad es būtu varen priecīgs un arīdzan pateicīgs. Man pietiktu ar tādu pieticīgu apmēram 20Mb quotu. Localhostus un intīmpakalpojumus nepiedāvāt. Jakas tad mailto: pecic@inbox.lv vai komentos.
PS. Beidzot nokačāju DORO albūmu "Love me in black". Takad sēžu un ģībstu. Patīk maita.
PPS. Šodien izņēmu dokumentus no skolas. Jiii-haaa, tagad esmu brīvs cilvēks. Audzinātāja gan bija skumīga par tādu iznākumu. Satiku arī divas normālākās klasesbiedrenes. Viņas lūdzās sekretārei, lai nedod man dokumentus. Bet kad viņām apskaidroju, kāpēc vairs negribu mācīties tur, tad viņas arī sāka apsvērt to, kāpēc viņas vispār tur mācās. Gandrīz arī abas iznēma dokumentus. Bet nu es pārliecināju viņas par pretējo.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]toccata
2003-11-11 17:28 (saite)
hmzz...man ar radaas taads jautaajums kaapeec negribi maaciities tu..?!

(Atbildēt uz šo)


[info]ripp
2003-11-11 17:35 (saite)
jā nu.. es vēlos uzzināt to pašu - respektīvi kapēc un kur Tu vairs nemācies. kapēc nevēlējies mācīties tieši tur, kurā klasē mācījies un ko darīsi tālāk - gada vidus jau drīz būs taču :O

bet hostingu nvaru piedāvāt - pašai nav - piedod :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-11-11 17:50 (saite)
Spetembrī sāku mācīties iestādē, kurā 2 gadu laikā domāju apgūt specialitāti (parastie priekšmeti tur nebija). Nomācījos vairāk nekā mēnesi un absolūti NEKO neieguvu. Skolas līmenis bija līdzvērtīgs pamatskolai. Vilšanās bija arī skolas tehniskajā nodrošinājumā. Tādēļ praktiskas zināšanas iegūt tur nebija iespējams. Bet tikai no teorijas (pamatskolas līmenī) šajā jomā nekāda labuma neradu. Negibēju lieki tērēt vēl pusotru gadu. Uz skolu aizbraukt laika ziņā man bija aptuveni viena stunda un naudas ziņā ap 50 sant. Tas nebija tā vērts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2003-11-11 17:56 (saite)
skc, palc par infu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anti_dievs
2003-11-11 17:44 (saite)
nafig tev hostingu ja tu pat lapas nemaaki taisiit norm a? pat html nemaaki. taadiem rokas nocirst ne hostingu dot :) aa un btw atceries kaa bij kad mees 100 njeemaam aaraa dokjus? tad ar liaanaa imho luudzaaas lai nedodot dokjus mums :D

a taa vispaar haljavno hostingu var dabuut ieksh ema.lv (5mb mysql+php) colt.lv 1ls meenesii laikam jaamaksaa vai arii eclub.lv kas paslaik ir down :D plus veel ieksh times.lv kr tev jau staav tava uuberkuulaa lapa :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-11-11 18:00 (saite)
Tātad:
1. Protams ar 1337 koderi (tevi) salīdzinot nemāku taisīt lapas, bet pastaigā pa freehostinga serveriem un paskaties kādas tur ir lapas. Vot tādiem nevajadzētu dot hostingu. Es ta vēl ganjau kautko uzlipinātu.
2. Šodiena tiešām man atgādināja tos laikus 100tajaa. Tas pats prieks pēc atvadīšanās no skolas un visiem lošiem kursabiedriem, un stagnātiskajām pasniedzējām.
PS. Liāna rullēja
3.Paskatīšos to ema.lv, moš paņemšu.
4.Times lv man negribās. Jau vizuāli paskatoties uz adresi xxxx.times.lv, jau kļūst skaidrs ka lētais pacans esmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2003-11-11 18:04 (saite)
kāds tu labs atrunātājs. bet tā jau ir. meitenes jāatrunā no šādiem pārsteidzīgiem soļiem. kauč pamatskolas tipa izglītība jāiegūst, savādāk būs te pilns ar mājsaimniecēm. kaut gan tādas jau arī saimniecībā noder. bet dažreiz jau var izdresēt vājo dzimumu (un te es nebūt nedomāju sievietes)lai pats iemācās sev bļodiņā zupu ieliet. hehehehehe
a man ne silts ne auksts. man ir mans ledskapis (veikalā) un kārtējā grāmata.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-11-11 18:13 (saite)
Pamatskolas un vidējo izglītību gan viņas bija jau ieguvišas, jo savādāk nebūtu tikušas līdz šai otrajai pamatskolas glītībai.
Starp citu kurš te ir vājais dzimums??? Gribi cīnīties???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bh
2003-11-11 22:17 (saite)
a kas ta times.lv vainas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-11-11 23:17 (saite)
Niezinu, kautkaa negribas. Bet nu cic jau laikam nekas neatliks kaa vien tas pats times.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?