Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2003-11-11 16:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Doro - Kiss Me Goodbye

Tātad. Esmu nonācis pie tādas idejas, ka varētu sev uztaisīt jaunu websaitu. Varētu sabāzt iekšā gan savus vecos zīmējumus, gan fotobildes. Ir tikai viens "bet"- proti, man vajadzētu hostingu. Ja kāds no klātesošajiem varētu man pietāvāt kādu bezmaksas hostingu ar subdomēnu, tad es būtu varen priecīgs un arīdzan pateicīgs. Man pietiktu ar tādu pieticīgu apmēram 20Mb quotu. Localhostus un intīmpakalpojumus nepiedāvāt. Jakas tad mailto: pecic@inbox.lv vai komentos.
PS. Beidzot nokačāju DORO albūmu "Love me in black". Takad sēžu un ģībstu. Patīk maita.
PPS. Šodien izņēmu dokumentus no skolas. Jiii-haaa, tagad esmu brīvs cilvēks. Audzinātāja gan bija skumīga par tādu iznākumu. Satiku arī divas normālākās klasesbiedrenes. Viņas lūdzās sekretārei, lai nedod man dokumentus. Bet kad viņām apskaidroju, kāpēc vairs negribu mācīties tur, tad viņas arī sāka apsvērt to, kāpēc viņas vispār tur mācās. Gandrīz arī abas iznēma dokumentus. Bet nu es pārliecināju viņas par pretējo.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]species
2003-11-11 18:13 (saite)
Pamatskolas un vidējo izglītību gan viņas bija jau ieguvišas, jo savādāk nebūtu tikušas līdz šai otrajai pamatskolas glītībai.
Starp citu kurš te ir vājais dzimums??? Gribi cīnīties???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?