anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-09-20 00:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
 Joprojām šaubos, vai vest mūzikas centru uz Rīgu, bet sagatavots vešanai viņš ir. Tagad plaukts izskatās tukšs. Skumji tukšs. It kā no vienas puses gribas maksimāli visu iedzīvi atstāt Jelgavā un Rīgā palēnām lasīt kopā jaunu. No otras puses, kaut vai tam pašam centram Rīgā būs biežāks pielietojums, jo mājās es viņu tikpat kā neklausos - PC ir biežāk ieslēgts. Vispār ir tik grūti izlemt, ko vest, ko atstāt. Un man jau šobrīd ir mazliet skumīgi par brīdi, kad pārstāšu katru nedēļu uz mājām braukt. Ne par sevi skumīgi, bet par vecākiem. Diez kā viņiem ir... - meita izaugusi, meita prom. Saraudinājos, johaidī.

 Šovakar atkal sāku gruzīties, ka gribu attiecības. Progress, ka tik ilgu laiku noturējos ar puslīdz pozitīvu attieksmi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-09-20 00:59 (saite)
man bija tāpat, bet pie tā pierod, jo tas nav nekas traģisks - galu galā, jebkurā brīdī vari atbraukt mājās, un Tu šobrīd gūsti, kā saka, zinības, kas Taviem vecākiem noteikti ir ļoti svarīgi plus tagad tos brīžus, ko pavadīsiet kopā, novērtēsiet daudz vairāk nekā dzīvojot kopā diendienā :) nē?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2010-09-20 01:09 (saite)
Tur jau tā lieta, ka man pašai šitais viss neliekas nekas ne īpašs, ne sāpīgs, ne vēl sazin kāds. Es varētu arī nebraukt katru nedēļu mājās mierīgi. Bet kā iedomājos, kā viņiem ir, tā gan sūdīgi paliek. Nu un mums nav nekādas īpaši tuvās attiecības ar vecākiem vairs nav, so, arī nekādi sirsnīgie brīži nav, kamēr esmu mājās. Eh, esmu viens slikts cilvēks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-09-20 01:12 (saite)
mīļā, Tu šobrīd uzņemies atbildību par to, kā jūtas Tavi vecāki, lai arī īstenībā pati šajā sakarā jūties quite okay. bet Tev tas nav jādara - Tev nevajag par to uzņemties atbildību, jo neba Tu esi aizbēgusi no mājām vai pārcēlusies uz neatgriešanos āfrikas dziļākajā nostūrī [vai lapenē] :)) un Tu taču nemaz nezini, kā viņi jūtās. varbūt, ka viņi nemaz tā nepārdzīvo, kā Tu esi iedomājusies :) tāpat, arī Tev nav jājūtas vainīgai par to, ka jūsu attiecības nav tik tuvas, jo ne Tu viena šīs attiecības veido. vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-09-20 01:31 (saite)
Par pēdējo man 100% jāuzņemas atbildība, jo tiešām esmu par to atbildīga. Kaut kur līdz 15 gadu vecumam mums tiešām bija labas attiecības, bet pēc tam es arvien vairāk sāku tās čakarēt. Es wnk konfliktēju, atgrūžu, neizrādu pozitīvo u. tml. Viņi cenšas, es izrādu totālu nepateicību un pati sevi par to ienīstu.
Kaut kas manā fucked-up psihē liek uzņemties atbildību, jo šķiet, ka tas ir mazākais, ko varu darīt. Priekš kaut kā reāla es esmu par lepnu. Tiešām nezinu, kur manā audzināšanā viņi pieļāva kļūdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-09-20 01:44 (saite)
bet šobrīd Tu nonāc pretrunās ar sevi. nē? Tu apgalvo, ka Tev ir jāuzņemas atbildība par to, ka esi bijusi negatīva attiecībās ar vecākiem, bet tanī pašā laikā meklē kļūdu, ko vecāki ir pieļāvuši audzinot Tevi. Tad jau sanāk, ka patiesībā vaina ir abās pusēs un vaina ir jādala. Un dalīta vaina ir labāka nekā uzņemties visu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-09-20 01:50 (saite)
Nē, tas nebija domāts tā, ka viņi būtu vainīgi, wnk es nesaprotu, kas nogāja greizi, ka es kļuvu par tik sliktu cilvēku pēkšņi. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-09-20 01:56 (saite)
neviens jau mes neesam paraugbeerns. es arii esmu necieshama. a ko dariit - es esmu atzinusi, ka vairaak par 2 dienaam ar mammu nevaru sadziivot, jo tad mes saakam strideties, taa nu tas ir. dazjaadi raksturi. un taapeec, ka vinja ir mana mamma, es nespeeju izlikties, ka viss ir baigi cool. tad nu esmu kaada esmu. bet nedomaaju, ka taapeec vien vinja mani vai es vinju, miileetu mazaak.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-09-21 11:56 (saite)
Heh, 2 dienas vēl ir labi. Es varu arī pa padsmit minūtēm pamanīties. Nu jā, laikam jau jāpieņem, ka viss vienkārši ir tā, kā ir. Vpročem, paldies tev :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?