anta ([info]softdb) rakstīja,
@ 2010-02-16 00:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:grooveshark.com/radio [Mayday parade - Take this to heart]

 PROTAMS, ka vēl neesmu pabeigusi pat pirmo uzdevumu. PROTAMS, ka daru lietas offtopikā. Un tomēr man ir nospļauties par to šobrīd. Gan tāpēc, ka perspektīva beigt mācības šajā programmā pēc kursa pabeigšanas šķiet pārāk reāla, gan tāpēc, ka tā offtopika padarīšana bija čats ar Māri. I guess it's over now. For real. Or at least for a long time. Mani pazaudējot, viņš samierinājās un gāja tālāk. Savas domas es sapratu par vēlu. Shit happens. Vismaz tagad būs miers. T.i., ja izdosies nedomāt par to, ka zaudēju visus, ar ko kaut ko tiešām gribētu. Īpaši ņemot vērā, ka tas nenotiek uzreiz, kad nekādu jūtu vēl nav. Shit happens.
 Gribu ieritināties zem segas un gulēt. Ilgi, ilgi. Un tad pamosties, aiziet pēc tējas un līst atpakaļ gultā. Jūtos tik sasodīti nogurusi no visa, ka varētu pārtraukt studijas kaut tūlīt un caurām dienām nedarīt neko, neredzēt nevienu, nerunāt. Vienīgi to darīt es nevaru, jo ir samaksāts par visu semestri. Kaut gan jāpapēta līgums... Lekciju bastošanai es esmu par skopu.

 Šīs laikam ir pirmās asaras viņa dēļ, kaut gan nē, nosacītas. Noritējusi neviena nav. Joprojām neesmu raudājusi viņa dēļ, kas ir visnotaļ ievērojami, ņemot vērā visu mūsu garo stāstu.

 Man šobrīd vajadzētu kādu, kas pateiktu [to tiešām arī zinot, piemēram, kāds īsts ekstrasenss vai zīlniece], ka mans Īstais un Vienīgais eksistē, un ka viņš mani atradīs vismaz tuvāko gadu laikā. Nu kaut vai kāds pusĪstais. Es taču neizturēšu, ja šitā turpināsies. Salūzīšu vai iemūrēšos tādā Ķīnas mūrī, ka neviens cauri netiks. Jaunības maksimālisms, whatever, bet tas ir tas, ko šobrīd domāju. [Kaut gan varētu vēl pieplusot PMS ietekmi.] Smieties atļauts, man vienalga. 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psiho_analitike
2010-02-16 01:42 (saite)
aizej pie astrologa. man, piem, pateica, kad es precēšos:) nu nejau konkrēti, bet nu cik man būs gadi, kad tas notiks. tāda stabilitātes sajūta, ka zini - būs. :)
varu iedot kontaktus. tas džeks bija tiešām foršs...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]softdb
2010-02-16 08:10 (saite)
Zini... Es divus gadus mācījos astrolōģiju, tā ka nezinu, vai spēšu izmantot šādus pakalpojumus. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]psiho_analitike
2010-02-16 12:33 (saite)
redz kā :)
klau, bet tad man tādā gadījumā Tev ir jautājums - ja cilvēkam piemēram ir lemts dzīvot tur piemēram 15 gadus, tad reāli - astroloģiskajā kartē taču nerādīsies, ka viņam tur, piemēram, 25 gadu vecumā būs bērni vai kkā tā? taču astroloģiskā karte tā arī apstāsies aptuveni pa to laiku un tālāk neko vairs izlasīt nebūs iespējams?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]softdb
2010-02-16 19:16 (saite)
Nu tā... Pirms sāku mēģināt kaut ko uzmeistarot par atbildi, pateikšu, ka tajās nodarbībās tika apgūts nebūt ne viss. Respektīvi, mana atbilde nebūs astrolōga atbilde, bet gan cilvēka, kurš šo to zina par visu šito padarīšanu. Un subjektīva, protams.
Īsā versija - horoskōps nepaliks tukšs, potenciāli iespējamo tāpat rādīs. Debess ķermeņi nepārstāj riņķot.

1) Cilvēka nākotne nav fiksēta. Vismaz liktenis nē. Tas, kas parādās horoskōpā, ir potenciālās situācijas, to enerģija. Vai tās realizējas vai nē, ir cits jautājums. Tāpēc arī pilnībā paļauties uz šo visu nevar [piedod].
2) Nezinu, kā ir citās skolās, bet Hamburgā, pēc kuras mums mācīja, izklausās, ir savādāks princips, nekā tas, par ko runā tu. Nu par to, ka viss apstāsies un nekā vairs nebūs, i mean. Vismaz tos horoskōpus, ko zinu es, var izdrukāt uz jebkuru brīdi, vai tie būtu 15 vai 25 gadi, un skatīties. Mēs īstenībā vienreiz, ja atmiņa mani smagi neviļ, pētījām, kā nomira cilvēks, kura horoskōpu mums izdalīja. Gan to, uz kādām veselības problēmām noslieces, gan to, kāda bija situācija kopumā tobrīd.
3) Par tiem bērniem... Horoskōpā jau arī nav rakstīts viennozīmīgi ar skaistiem burtiņiem "bērni". :) Atkārtošos, ka zinu tikai par Hamburgas astrolōģiju, bet visām tām situācijām [respektīvi, debess ķermeņu kombinācijām horoskōpā] var būt dažādas interpretācijas. Jā, protams, papētot sīkāk, var iegūt puslīdz drošu skaidrojumu, bet nu..

Uj, gari sanāca. Bet nu cerams, ka daudzmaz pateicu kaut ko. Tā kā šobrīd jūtos pietiekami nogurusi un izmocīta, var gadīties, ka normālā stāvoklī atbildētu lōģiskāk/koncentrētāk u. tml. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?