anta ([info]softdb) rakstīja,
Nu tā... Pirms sāku mēģināt kaut ko uzmeistarot par atbildi, pateikšu, ka tajās nodarbībās tika apgūts nebūt ne viss. Respektīvi, mana atbilde nebūs astrolōga atbilde, bet gan cilvēka, kurš šo to zina par visu šito padarīšanu. Un subjektīva, protams.
Īsā versija - horoskōps nepaliks tukšs, potenciāli iespējamo tāpat rādīs. Debess ķermeņi nepārstāj riņķot.

1) Cilvēka nākotne nav fiksēta. Vismaz liktenis nē. Tas, kas parādās horoskōpā, ir potenciālās situācijas, to enerģija. Vai tās realizējas vai nē, ir cits jautājums. Tāpēc arī pilnībā paļauties uz šo visu nevar [piedod].
2) Nezinu, kā ir citās skolās, bet Hamburgā, pēc kuras mums mācīja, izklausās, ir savādāks princips, nekā tas, par ko runā tu. Nu par to, ka viss apstāsies un nekā vairs nebūs, i mean. Vismaz tos horoskōpus, ko zinu es, var izdrukāt uz jebkuru brīdi, vai tie būtu 15 vai 25 gadi, un skatīties. Mēs īstenībā vienreiz, ja atmiņa mani smagi neviļ, pētījām, kā nomira cilvēks, kura horoskōpu mums izdalīja. Gan to, uz kādām veselības problēmām noslieces, gan to, kāda bija situācija kopumā tobrīd.
3) Par tiem bērniem... Horoskōpā jau arī nav rakstīts viennozīmīgi ar skaistiem burtiņiem "bērni". :) Atkārtošos, ka zinu tikai par Hamburgas astrolōģiju, bet visām tām situācijām [respektīvi, debess ķermeņu kombinācijām horoskōpā] var būt dažādas interpretācijas. Jā, protams, papētot sīkāk, var iegūt puslīdz drošu skaidrojumu, bet nu..

Uj, gari sanāca. Bet nu cerams, ka daudzmaz pateicu kaut ko. Tā kā šobrīd jūtos pietiekami nogurusi un izmocīta, var gadīties, ka normālā stāvoklī atbildētu lōģiskāk/koncentrētāk u. tml. :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?