aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2020-06-26 18:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aizbraucu viena uz Bolderājas pludmali. Iedzēru šervudu, paklausījos Riperogrāfiju. Tīkliņa sievu sitēja krekls, hugo boss melns plastmasas maisiņš, toi toi būdiņas, vasaras sastingums un tveice, uzsista acs. Braucot pāri Buļļupes tiltam - virzienā uz Rīgu- kreisajā pusē ieraugu milzīgu uzrakstu Alina, domāju, diez cik krāsas baloniņi un stundas tam aizgāja, bet tā laikam izskatās pamatīga aizrautība vai mīlestība, uzdrukāta uz sienas. Vīrieši smēķē pa daudzstāveņu logiem. Silikāta iela,veikals Beta, benzīntanks, šaura tualete. Sliedes uz bolderāju ( mēs vienreiz naktī gājām ar kājām visu ceļu no Āgenskalna, par godu Lediņam). Dzērāju valsis. Vilciens no Krievijas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]telefontubbie
2020-06-26 20:20 (saite)
Bolderāja/Daugavgrīva ir baigā eksotika, pludmalē kāpās ir kaut kāds bunkurs, kur lido sikspārņi. Vēl tur ir deviņstāvene, kur diezgan augstu jumta līmenī apmēram ir uzkrāsots sveiciens kādam 18 gadu dzimšanas dienā. Nekad neesmu saņēmusi dūšu, tā teikt, braukt tur viena, vienmēr ar draudzeni vai draugu. Ā nu vēl kaut kur no Bolderājas pa kreisi kur Bolderājas jaunie kapi ir daudz smiltis un tāds kā karjers/ezeriņš, ļoti nomaļa vieta, bet vietējie gan jau atbrauc pavāļāties industriālās smiltīs.
Pa to dzelzceļu savulaik arī ir iets, no dzirciema/lāčupes vai kā viņ tur sauc, uz augšu līdz Hapaka grāvim, tālāk nebij jaudas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sodienliist
2020-06-26 23:52 (saite)
Jā, es zino to karjeru! Katrā ziņā, man vispār patīk tā Bolderāja,vismaz aizbraukt apskatīt, nezinu gan, vai gribētu tur dzīvot

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?