Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-10-20 09:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
braucu ar autobusu tagad uz darbu - un nevaru vien nobrinities - es tomer dzivoju vienaa no skaistakajaam planeeta Zeme vietam - varbut pasaa skaistaakajaa, man ir kalni, ezeri, bazniicu torni, sodien maakonji bija zem manis, bija pasakaini skaisti

izdomaaju, ka beigta balle laikam
nu, es negribu vinju par viirieti, es nemaz negribu apskatit saadu variantu, par spiti visam fantazijam, kas man pa galvu rosaas
nu, tapec, ka vins ir nenobriedis, infantils, gaisiigs, egoistisks, bisexuaals piedevaam un bezcerigi iemilejies sevi un nespejigs rupeties par kaadu vai vismaz konsidereet kaadu ruupi sava dziivee, draugam ta viss der un lieliski, bet virietim nee
bet es nevaru ar vinju draudzeties, kamer vins jono apkart pa randinjiem tas mani grauz, teoretiski nevajadzetu grauzt, bet praksee grauz, luuk
viena beda: paareejie cilveeki ir tik NENORMALI GARLAICIGI un nikuligi salidzinajuma ar vinju, ka es vispar ar nevienu vairs nespeeju runaat, skatisos filmas

vakar pabeidzu Everyting is illuminated, sagribejas kusturicas filmas

tikmer esmu iekavejusi darbus, bet nu - eiropa un ezeri nekur neaizmuks


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2010-10-20 10:53 (saite)
A kas, draudzīgs segsis ir izslēgts no meņjū? Šitā "ja nav uz pavisam, tad nemaz nav vērts sākt" drāma man nekad nav bijusi skaidra :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-20 10:59 (saite)
draudziigs sexis mani dara depresiivu, rada veselu leeveni negativu seku - kaa paareesanas, alkoholisms, nespeeja straadaat un nekontroleejamas raudu leekmes :) pie tam saistaas ar naudas teeresanu, psiho 150 euro/stundaa :)
taa kaa -ne visi to var, ne visiem tas der,, es loti gribetu atrast sevii speekus draudzigam sexim, bet mana psihiskaa uzbuuve nav tam piemeerota :) vismaz sai dzives periodaa ne :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2010-10-20 11:22 (saite)
Hm.

Bet nu jā, tavi nosauktie argumenti - izņemot biseksuālismu :) - pret pastāvīgām attiecībām (t.i., 3+ gadi) laikam strādā.
Es laikam uz 6 mēnešiem riskētu, jo fun fun fun. Nu, protams, puņķi un asaras, un baigie amerikāņu kalniņi, bet tik un tā piedzīvojums. Bet es gan nemēdzu pārāk nopietni uztvert savas ciešanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-20 11:33 (saite)
1) esmu solo vecaaks, respektivi man un tikai man ir atbildiba par maaju un beernu, man nav neviena radinieka te, respektivi - man nav sausmiigi daudz briiva laika. Nu nevaru es vikendus laisties apkart - ka ato dra Olivje, man dazkaart jaabuut maajaas, zin. Pec daziem gadiem buus savaadaak, bet sobrid tas ir prioritaate
2) man ir bijis, amerikanju kalninji man ir bijusi, vairaak kaa citiem videji, domaaju, es loti un pat loti loti labi zinu, kas un kaa notiks. Sobrid es to negribu. Atkal - varbut pec paris gadiem, bet sobrid ne.
3) un veelreiz - ja man buutu jadod padomus vientulai maatei ar atbildiigu darbu un noslieci uz depresiju, kas pie tam dziivo aarzemees, zini, es teiktu, lai vina ievies sevi atbildigus un sakarigus draugus, es neteiktu, lai vina ievies fun fun ar olivje :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2010-10-20 11:48 (saite)
Nujā, tāpēc jau man nemaksā 150 EUR stundā, ka es uzskatu, ka kā reiz depresīvi-atbildīgi-vientuļas-emigrantes dzīvē ir pārāk daudz nopietnības, lai vēl arī draugi būtu nopietni.

Piezīmēsim, ka, šķiet, krutākais fun-fun-fun ar pilnīgi nepiemērotu partneri man kā reiz bija vientuļas-depresīvas-mātes-ar-minimāliem-iztikas-līdzekļiem periodā. Un, šķiet, tieši tā apziņa, ka es vēl joprojām esmu pilnīga dura, kas pazaudē galvu like there's no tomorrow, kas ir vēl egocentriskāka un liderīgāka par attiecīgo puiku un visādi citādi ne-nopietni uztverama, palīdzēja pārdzīvot to Ak Es Esmu Vientuļā Māte Un Man Būtu Jācieš, Jo Visi Vīrieši Ir Bezatbildīgi Jākļi drāmu.

Betnudabiski, tev tak nav jāguļ ar Olivjē tikai tāpēc, ka kāds tirliņš cibā pasaka, ka vajag :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-20 11:54 (saite)
:)) forss ieraksts, paldies :) zini, man vins sexuali iisti nevelk, tur taa baisaa probza :) man tomer vajag biki macho, mana vajag just teerauda muskuljus, dzislas, svinu, testostreonu un saujampulveri, man ir hormoni, man vajag just ka virietis ir stipraks un ka vinam pautu vairaak kaa man, man avjag lai mani iemet gultaa un lai jums aizbrauc :) a olivje tads miksts un pakusls !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]honeybee
2010-10-20 12:13 (saite)
Mani fascinē tas, cik daudz tev ir argumentu pret viņu. Tādu ļoti saprātīgu, rūpīgi izdomātu argumentu par to, ka noteikti nevar un nevajag, jo tu taču esi tāda-un-tāda un viņš ir šitāds-un-tāds, un attiecības ar viņu būtu tādas-un-tādas, vārdu sakot, ir PILNĪGI SKAIDRS, ka nevajag. :)

Man tik daudz pretargumentu ir bijis tikai pret (ēēē) īslaicīgu, jau iepriekš kraham nolemtu attiecību uzsākšanu ar no manis pilnīgi atšķirīgu cilvēku, kurš kautkādā mistiskā kārtā tagad ir mans teju ideālais vīrs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-20 12:18 (saite)
:) pateiksu vienaa vardaa: es ciesu :) man vina laikam pietrukst :) jaa, un man gribas vinam piezvanit, aizbraukt uz vina dzivokli, kas te ir 5 minusu attaalumaa un draazties lidz bezsamani.,, tad iespejams noznaugt vinju ar veljas strikji un seedeet atlkuso muuzu izolatoraa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]honeybee
2010-10-20 12:24 (saite)
Nu bet kruta taču, būt so alive & crazy. Ar visām ciešanām un visu.

/bet tas atkal ir sevi-nopietni-neuztveroša cilvēka viedoklis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-20 13:14 (saite)
darba produktivitate nezeligi cies, lai neteiktu - nav vispaar :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzha
2010-10-21 14:48 (saite)
wiii, meitenes, juus mani traku padaraat ar sho sarunu :O) bet nu par visiem 100. es labaak neko neteikshu par savaam 1:1 dziigaam pieredzeem, tikai pasekoshu klusinjaam, kaa snorkei veiksies taalaak. Ceru, no visas sirds, ka viss kaut kaa pats no sevis nokaartosies un sakaartosies, kaa jau parasti :)!!! bet apbriinoju, Snorke, Tavu speeju pielietot praatu. es kaut kaa vairaak taa kaa honeybee, visaas attieciibaas metos tieshi ar there is no tomorrow sajuutu....un attieciigi arii atraujos. kaut gan - "neveiksmei nolemtaas attieciibas" un "teju ideaalais viirs" manii viesh ceriibu ! :) nuss, jaateic - vaardi isstaa briidii... ech.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-10-21 15:50 (saite)
da nekaadu praatu nepielietoju, sajaa gadijumaa man vispar netika dota izvele, kamer apdomajos, ko un vai gribu, olivje jau bija noziedejis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?