Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2011-05-04 13:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kāpēc man tādas skumjas dvēselē, kaut gan viss ir it kā labi ? vaj tas ir splīns, handra, nostaļģija vai kas cits ?

vēl es pilnībā nopietnībā gribētu atrast kādu ģimeni Latvijā, kam palīdzēt, nu tur materiāli, vēlams varonīgu vientuļo māti (tibi es pagātnē)

dakter, man ir par daudz naudas, tas mani nomāc


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ld
2009-05-04 15:22 (saite)
studentam buut ir forshi jaa, bet ja izveelas nopietnas studijas prom no maajaam (nezinu, kas Tavaa jomaa taa prestizhaakaa uni)? man nav daudz nojeegas par vientuljajaam maateem. nu taadaam, kas patieshaam ir vientuljas visaas noziimees. man liekas/es ceru, ja normaala sieviete izshkjiras par labu beernam, ja ir pavisam viena, tad vinja apzinaas, ko tas noziimees.

Ja sieviete ir pa gaisiem, tad arii nauda no malas nepaliidzees.

Mani senchi paaris vasaras njeema meiteni no baarenju nama. vinja zinaaja, kas ir dators, visus seriaalus, bet pilniigi nemaaceeja komuniceeties ar cilveekiem. ar mani vinja nesarunaajaas, no mana teeva(vinju pateevs bija sitis) izvairiijaas. vieniigaa, kas kaut cik tika tai meitenei klaat bija mana mamma. vinja staastiija, ka braucot uz Riigu uz teaatri, veelaak bija arii Griekjijaa. nu nav mucaa tureeta un pa spundi barota. BET. vinja bija mazs bara dziivnieks, bez jebkaadas nojeegas par patstaaviibu, savaam domaam, veelmeem. 18gadu vecumaa vinjai bija jaaatstaaj beernu nams. peedeejais, ko mamma zinaaja, bija, ka taa meitene Maksimaa par paardeveeju straadaa.
bet man nav nemazaakaas jausmas kaa paliidzeet shaadiem beerniem/cilveekiem. patieshaam paliidzeet. dot impulsu, pozitiivu piemeeru, iemaaciit peldeet, lai taalaak peld pats.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?