Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2010-09-05 18:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un kad palasa šādus ceļojumu aprakstus:
http://www.shulcs.lv/private/diary/1997
lai slavēts Buda un zvēruļi sīkie, ka man vairs nav ar šādiem cilvēkiem jāsaskaras ikdienā
aprobežotības esence un truluma apogeja !!! :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]minchux
2008-09-05 19:29 (saite)
pietika ar pusteikumu, + esmu tur bijusi un nav man tāds kekss ceļošanas etalons.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2008-09-05 19:34 (saite)
ne jua par to - ir vesela ļaužu suga, kas ceļo, lai pateiktu: dārgi, stulbi, negaršīgi, tizli :) Itāļi viņam neprot picu pa prātam uzcept :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]formica
2008-09-05 19:53 (saite)
dzirdēju stāstiņu par reālu āmurikāni, kas, ieticis Kolizejā, sāka kritizēt tā nodilumu un mazo izmēru, kā arī gādīgi apvaicājās, kālab gan "makaronnieki"[(C)pasaules naba šulcs]nevarētu to vienreiz nojaukt un uzbūvēt jaunu, lielu un modernu :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2008-09-05 19:57 (saite)
un picas viņi varēja iemācīties cept un vatikānu atvērt līdz saknei un cigaretes lētākas un restorānos venēcijas centrā par velti barot :) Skaidrs !!! :) aj nu piedodiet, bet kā jau teicu, pēc šādiem ļautiņiem par Latviju spriež kā par krievijas nomali ar specifiskām kultūras īpatnībām :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mamuts
2008-09-08 15:02 (saite)
Neticu, ka briesmīgā "frutti di mare" pica Rimini pilsētelē ir itāļu picas etalons - kārtīga piededzināta plānā pankūka, pārkaisīta ar 30 mīdiju čaulām, no kurām 18 bija tukšas, un vēl tur bija 4 maziņas garnelītes da pētersīļa lapiņa. 10.50 EUR. Basta! :(
Mēs trīs reizes, Itālijā esot, pasūtījām picu un tagad mani neviens nepārliecinās, ka turienes iedzimtie vispār pazīst picu. OK, varbūt sev viņi cep kaut ko ēdamu, bet tad lai nerunā par russo turisto - mēs tagad esam pietiekami izbraukājušies un nevis mēs ar savu izskatu vai izturēšanos radam priekšstatu par savu nožēlojamo Eiropas provinci, bet gan mēs salīdzinam zemi, kurā esam pašlaik, ar zemēm, kurās esam bijuši agrāk. Salīdzinot Itāliju ar Grieķiju vai Horvātiju, jāteic, ka Horvātijā un Grieķijā mēs noteikti atgriezīsimies un ne vienreiz vien, bet ne zemē ar tik bezkaunīgu apskaitīšanu restorānos un nicīgu attieksmi pret tūristiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?