Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2010-08-28 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Palasiijos, ka te notikusas diskusijas par algaam

Man jau liekas, ka JOMA ir loti svariiga,, vai ta ne ? Kaapeec neviens to nepiemin ?

Juristi, ekonomisti, datori, PR, visaadi marketingi un menedzementi - es pienemu, ka sais jomaas videejais ienaakuma liimenis ir augstaaks un (iespeejams) arii tos 1000 var nopelniit, ja ir atbilstosa izgllittiba un pieredze,, veel farmaacijas bizness

Turpretii piemeram - botaannika, beernudaarzi, biblioteekas,, kultuuras lietas kaa bazniicu arhitektuuras peetiijumi un zinaatne,, iipasi vides peetnieciibas joma - pamataa (ar izneemumiem) naudas apgroziiba mazaaka, videejaas algas zemaakas un 1000 meenesii ir astronomiska zumma (ar izneemumiem, atkaartoju)

Skaidri zinu, ka manaa jomaa (vides peetiijumi) LV pelna zem 500, no 500 uz augsu jau ir loti labi un kruta un tikai peec vairaaku gadu urbsanas,, bet ir 1000 un vairaak - bet tie ir top veci, kas tiesaam ir 1) gudri, 2) izcilaam darbaspeejaam, 3) loti labu karjeru

ok, sarunaaju banalitaates,, bet nu - vai var Latvijaa, peetot suunas vai gaisa piesaarnojumu, sapelniit virs 1000 uz rokas viegli un bez puuleem ?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]raganish
2008-08-28 19:37 (saite)
es tajās diskusijās vairāk saredzēju nevis to, cik ir "normāli" pelnīt, bet gan to, cik ir "normāli" tērēt. tjipa, man mēnesī vajag štuku savu vajadzību apmierināšanai [nu, tur, dzīvoklim tik, paikai tik, lupatām un smiņķiem tik]. un es redzu, ka visapkārt visādi puskoka lēcēji [ar tiem tos pašus tevis minētos ekonomistus, mērkaķingistus un pīāristus arī saprotot] tik daudz arī pelna. tātad es arī varu!

ai, bet varbūt es saprotu nepareizi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2008-08-28 19:46 (saite)
ok, es tik loti neiedzilinaajos. Principaa jau nav slikti gribeet un prasiit no dziives, iipasi to, ko tev vajag :) kaa veesta tautas gudriiba: gribeet nav kaittigi, kaitiigi ir nedabuut to ko gribi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]raganish
2008-08-28 19:51 (saite)
skaidrs, ka nav! bet, nu, sēdēt un čīkstēt "ak, vissirslikti, vissirslikti" un "reku, tik daudz muļķu neko nedara, bet saņem vairāk par mani" - tas gan nav labais tonis, manuprāt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2008-08-28 20:15 (saite)
es varu zveereet pie biibeles un muhameda, ka nezinu nevienu mulki, kas neko nedara un sanem vairaak par mani ,,, zinu cilveekus, kas straadaa daudz un sanem maz, taapeec ka joma taada un dziive taada :(,, zinu taadus, kas stradaa daudz un sanem daudz,,, un zinu taadus, kas stradaa maz un sanem maz :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]raganish
2008-08-28 21:06 (saite)
aber kurā vietā es to mēģināju attiecināt uz tevi? :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]murse
2008-08-28 19:40 (saite)
tā viš i. Tāpat ari skolās, teātros, visādās daiļajās mākslās (arī privātstudijās, privātajos b/d, teiksim), tirdzniecībā - tur taču visur ir diezgan ierobežotas iespējas. Es savulaik aizgāju no ofisa, kur spīdēja izaugsme ar vairāk naudas un prestiža, tāpēc, ka man nevaldzina tāds darbs, nu ko var darīt? Aizgāju, skaidri zinot, ka pat ja pelnīšu tikpat daudz, tad tas nebūs uzreiz un nebūs tik gludi (kā tas arī ir). Un papildus ienākumi - tur jau vajag LAIKU, vispirmām kārtām, lai baigi papildus rukātu, bet ja skolotājs skrien no skolas pēc bērniem, tad vakariņas, tad mājasdarbus labot, tad bērnus likt gulēt, utml., tad tas nemaz nav tik vienkārši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2008-08-28 20:18 (saite)
vai driikst zinaat: no kuras jomas un uz kuru jomu paarceelies ??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]murse
2008-08-29 09:13 (saite)
no reklāmas uz rotām un pērlītēm :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sara
2008-08-29 12:13 (saite)
jā šeit tu pateici patiesību ! + vēl visādi sportisti labi pelna tipa tagad Dinamo un naudas atmazgātāji ! pārējās lietas +/- tā arī ir ! vēl ārsti- ir tādu, kas saņem reālu piķi, un tādi, kas strādā vaiag sviedros par tiem 500- 700 LS

(Atbildēt uz šo)


[info]ierindnieks
2008-08-30 14:41 (saite)
eu, bet tā taču nemaz nav taisnība, ka zinātnē un īpaši vides zinātnēs naudas ir maz. Šobrīd tur apgrozās ļoti pat daudz naudas,

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?