Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2008-10-17 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izlasīju 2005. gada ūdeņu pārskatu, gribas raudāt, palika slikti, rokas trīc !

ne par ūdeņ u kvalitāti, bet par

"Savukārt 55 % no apskatītajiem Lielupes apgabala ūdensobjektiem uzrādīja sliktu vai pat ļoti sliktu ekoloģisko kvalitāti. Kvalitātes prasībām atbilst tikai 17 % Lielupes baseina ūdensobjektu"
"visi 17 monitorētie ūdensobjekti atbilst karpu dzimtas zivju kvalitātes prasībām, bet 4 no tiem neatbilst lašu dzimtas zivju kvalitātes prasībām (18.att.)"
"Kopumā Lielupes upju sateces baseinā atrodas 38 % no visiem 2005.gadā monitorētiem Latvijas ūdensobjektiem, kas neatbilst kvalitātes prasībām"

atkal mēs esam atpakaļ kā padomju laikos - ka paņem kaukādas "normas", mehāniski un automātiski salīdzina un uzraksta, cik % atbilst, cik % neatbilst,, kas ir aboslūts marasms !

un viss, ko es iedibināju un ieviesu - loģiks, ekoloģisks vērtējums, salīdzinot ar bakgraund leveliem - nu tas ir viss nebūtībā !


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2006-10-17 12:04 (saite)
kas tas par semināru "Divas dienas biju seminārā Limbažu rajonā" ? vai būs kaukas vēl ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-10-17 12:07 (saite)
Tas bija TAIEX seminārs par WFD, šoreiz par ezeriem. Laikam vairāk nebūs, varbūt tikai viens, jo principā tā bija pirmsiestāšanās nauda. Semināri gan bija diezgan apmeklēti, gan par upēm, gan ezeriem - gan pašvaldību cilvēki, gan plānošanas speciālisti u.c.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2006-10-17 12:10 (saite)
baisi bēdīgi, ka es nezināju :) būtu aizbraukusi ar svaigajiem ezeru interkalibrāciajs rezultātiem :) Vai nevari man atsūtīt programmu utt ? un apsolīt informēt, ja kaukas tāds notiks turpmāk ?

canyon_lv@yahoo.com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-10-17 12:37 (saite)
Aizsūtīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?