Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2017-02-15 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
varu tikai vestit, ka tas viss bija nenormali nenormali uzbudinosi, fiziski, mentali, emocionali, visada zinja nenormali uzbudinosi
nu, citai personai neee, tiesi man, tiesi man - aarkaartiigi

es pat tiesi nezinu kas, KAS TIESI vai viss kopaa :
3arpus gadu ilgi stasti
tad taa sabiezesna °esmu loti laimigs ar tevi°
taad tas hotelis, kas it kaa mani (muus) gaida Gadijumam
tad tomer ne un tie kiploki, kiploki, kiploki, nekas nav iespejams
un tad ta blandisanas pa tumsu un viriesi

es stavu 1mm attalumaa, tiesi 1.2 mm, un es tik loti gribu pieskarties, ka man miglojas praats
bet es to nevaru, es to nevaru
stavet fabrikas teritorijaa tumsaa, 1.2 mm attaluma, loti gribet pieskarties un nevaret
taada ari var but valentina nakts !

mes nekad neesam pieskarusies viens otram un visticamak arii nepieskarsimies

es staavu un es varu tikai lenam menedzet mm, es juutu tos milimetrus, mikronus, es juutu attalumu, kas ir gaismas gadi, visn ir taalaakaa planeta sobrid zinama

es tatad iesk lancome dzive ir skaista, vins ieks kiplokiem, paari italijas melnas debesis, apkaart narkomanai, strap mums 1.2 mm es lenam lenam tuvojos, ir jau 1.15 mm
un vins saka: are you restless ?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]archa
2014-02-16 17:11 (saite)
Ne nu gluži padoms, jo man nav ne mazāko tiesību kādu mācīt, kā viņam dzīvot savu dzīvi. Drīzāk es pats tā iedomājos sevi ap 45.
Ir tak daudzas lietas, ko vēl paveikt-apceļot pasauli, mācīt jauno paaudzi, satikties ar interesantiem cilvēkiem, nodarboties ar labdarību un galvenais pavadīt daudz laika ar saviem bērniem, ieaudzinot viņiem stabilu vērtību sistēmu, utt.
Es nesaku, ka ir bezjēdzīgi iemīlēties, protams, nē, taču jāmaina savas uzvedības modelis. Hipiju nometne un tam līdzīgi pasākumi, tad vairs nav age appropriate, kā tas bija 23os.

Bet ja nu padomu, tad netērējiet savu naudu psihoterapeitiem estebenam vai filipēm, labāk uzdāviniet savam bērnam kaut ko skaistu. Jebkura saruna kafejnīcā ar inteleģentu cilvēku Jums dos tieši to pašu ko terapeits, tikai tas Juma neko nemaksās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2014-02-16 17:33 (saite)
Paldies par padomiem !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]snorke
2014-02-16 17:44 (saite)
es iedomajos to nabaga inteligento cilveku kafejnica, kuram pienak un saka: mani tevs izvaroja, mate mani sita un manas 2 pasnavibas neizdevaas (tas nav gluzi mans gadijums, bet tomer) Ko tas inteligentais cilveks var teikt - zagoties ? pasutit visiiti? ko ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]archa
2014-02-16 21:09 (saite)
Radikāli gadījumi, no sērijas "patēvs katru dienu sita manu māti un mani izvaroja, kad man bija 13 gadi" ir galējības, par tādām ar random svešinieku bārā, protams, neparunāsi, taču maksāt terapeitam par to, lai viņš nokomentē iepriekšējās nakts sapni vai pārrunāt neveiksmes sirdslietās, ir ļoti bezjēdzīgi iztērēta liela nauda, kur svešinieks bārā, ko redzi pirmo un pēdējo reizi, būtu palīdzējis ne sliktāk.

Bet par radikāliem gadījumiem, tas ir atkarīgs no katra cilvēka paša, dažiem terapija ļoti palīdz, citiem nē. mans personīgais viedoklis, tomēr ir, ka šādu traumu dziedēšā labāk jāmeklē profesionāla psihiatra palīdzība, ja cilvēks pats apzinās, ka netiek ar šādām problēmam galā saviem spēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2014-02-16 21:47 (saite)
pirmkaart, tas galejibas nav tik lielas galejibas - jo ir diezgan liels procents cilveku, kas cietusi no vardarbibas - fiziskas, seksualas un emocionalas, tas procents ir loti liels un tas sekas ir drusku neaprekinamas.
PSIHIATRS vairak nodarbojas ar psihiskam saslimsanaam - sizofreeniju utt. PSIHOTERAPEITS nodarbojas ar cilvekiem, kam ir traumas un gruutiibas, bet principaa nav ne halucinaaciju, ne leekmju. SVESINIEKS BAARAA visticamaak, ka ir savas probleemas un veelmes un vajadziibas, kuras cienisim un respektesim

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?