Februāris 6., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:16 - Kriminālās ekselences fonds
Draugi, ja jums ir iespēja šonedēļ aiziet uz kino, ejiet uz Kriminālās Ekselences Fondu! Tā ir kriminālā komēdija par 90tajiem, attiecīgi gan valoda, gan joki ir atbilstoši :) Es biju svētdien, lieliski pavadītas 2h, man laiks paskrēja visai nemanāmi (biju dzirdējusi, ka esot izstiepta, bet es nevienā brīdī pulkstenī nepaskatījos, ko mēdzu darīt), gan smējos, gan ķiķināju, dažos brīžos bija drusku bailīgi un dusmas uz tiem tirliņiem, nu kur tā var rīkoties vai tieši neko nedarīt! Neviens aktieris nav profesionāls, toties atpazinu divus attālus paziņas, kur vēlāk mājās noskaidroju precīzāk, kas tad tie bijuši (viens tomēr izrādījāsās brālis ex darba kolēģim, nevis pats kolēģis).

Par šonedēļu ir tā, ka viņiem dota viena nedēļa Forum Cinemas un tad skatīsies, vai ir gana labi apmeklēts. Šis ir svarīgi, jo tā filma ir pilnābā privāti finansēta un ar milzīgu ieguldītu darbu, man vienkārši ir lepnums, ka ko tādu var Latvijā uztaisīt un gribu, lai viņiem veicas. Seansu laiki šonedēļ ir visām gaumēm, iesaku gan izvēlēties mazāku zāli, lai jautrāk (tur nav tādu specefektu, kam noteikti vajadzētu lielo ekrānu, bet vizuāli un arī muzikāli ļoti, ļoti baudāma filma ar īpašu noskaņu).

Vienvārsakot - aizejiet, nenožēlosiet!

https://www.lsm.lv/raksts/kultura/kino-foto-un-tv/kriminalas-ekselences-fonds-komedija-bez-valsts-finansejuma-un-profesionaliem-aktieriem.a266453/

(5 pēdas | ir doma)

Comments:


From:[info]ninona
Date:6. Februāris 2018 - 12:03
(Link)
Mums tieši sestdien ir laiks! Paldies par ieteikumu, citādi es laikam paralēlajā realitātē :D
[User Picture]
From:[info]smille
Date:6. Februāris 2018 - 14:26
(Link)
Ceru, ka patiks. Es gāju ar diezgan lielām "ekspektācijām", tāpēc varbūt nebija tik milzīga sajūsmā kā tiem, kas aiziet neko negaidot, bet vienalga patika un vakarā bija ko vēl parunāt par visādiem sīkumiem, ko kurš pamanījis un kā sapratis :)
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:6. Februāris 2018 - 20:23
(Link)
lūk, tagad Tava ieteikuma rezultātā sasparojos un iešu jau rītā, nevis "kaut kad vēlāk"
[User Picture]
From:[info]mirdza
Date:6. Februāris 2018 - 14:38
(Link)
Bija traki laba, es arī sestdien ar draugiem biju. Smējāmies visu laiku. :))
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:6. Februāris 2018 - 15:44
(Link)
super! paldies par ieteikumu, man ļoti gribētos, bet vēl redzēs vai sanāks
smaidi - Kriminālās ekselences fonds

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba