gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-09 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:bob marley- no woman, no cry

jautaajums bez atbildes
kaapeec mees nelaimiigi iemiilamies?

patreiz nerunaaju par sevi, jo biju laimiigi iemiileejusies, tikai nemaaceeju to nosargaat..
shobriid mana draudzene mocaas ar juutaam, kuraam naf atbildes no otra cilveeka.. smagi, tik' nevaru saprast, kaapeec cilveeks iemiilas, zinot, ka nebuus pretjuutu.. jauki jau buutu, ja mees to vareetu kontroleet, lai gan patreiz ir taa, ka es cieshi turu savu sirdi pie sevi un nelaizhu to valjaa arii tajos briizhos, kad vareetu vnk ljauties sajuutaam.. bet ilgi jau tas neturpinaasies!
shodien seedeeju, pirms braukshanas, parcinjaa, piipeeju un veeroju balozhus- teevinjsh sabozies duudoja un meegjinaaja piecirst kanti maatiitei, no saakuma vinjsh bija ljoti uzmaaciigs un vinja no balozha beega, bet beigaas vinja ar augsti paceltu galvu aiztipinaaja maziem soliishiem un balodis palika beshaa- tas tik ljoti atgaadina dziivi.. reizeem gan dereetu maaciities no dziivnieku pasaules- teevinjsh dzenas pakalj maatiitei, nevis otraadi.. mums- cilveekiem- gan ir saakusies mode, kad sieviete iejuutas viirieshu aadaa un viir. kljuust par siev., protams, liidz briidim, kad vinjiem tas ir izdeviigi!

p.s.- tas nebija uzbrauciens viirieshu dzimumam, jo iisteniibaa es vairaakumaa gadiijumu aizstaavu tieshi preteejo dzimumu un man tas diezgan biezhi tiek paarmests.. bet es tur neko nevaru dariit, jo vairaakumaa gadiijumu es visbiezhaak kontakteejos ar dzhekiem un paaraak daudz ir gadiijumu, kad tieshi siev. ir taas lielaakaas maitas! un taa kaa neviens dzheks nekad man naf neko nodariijis, kam es nevareetu tikt paari, tad naakas secinaat, ka siev. tomeer ir lielaakas piii nekaa viir.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2004-06-10 12:04 (saite)
man jau ar' liekas, ka ir iemiileeshanaas un tikai tad miilestiiba..
tur jau taa lieta, ka to nevar kontroleet, es vnk patreiz neesmu satikusi nevienu kuraa iekjerties, taadeelj varu lepni teikt, ka turu savu sirdi cieshi pie sevis =D
par to prezervatiivu bija baigi labs saliidzinaajums- buus jaapieraxta =D
miileet to kautriigos jau var, bet zini?, k-kaa piegriezhaas, ka mums viss jaadara un juus bezmaz vai seezhat un gaidat, ka pienesiis visu klaat! no saakuma naf nekaadu iebildumu, bet ja taa turpinaasies visu muzhu, tad diezko nepriecaashos par to! gribaas, lai reiz "nocopee" mani, nevis man viss jaadara!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 12:35 (saite)
he he, nu redzi, gudra sieviete izdara taa, lai viirietis, kas vinjai patiik vinju nocopee :D so laikam jau es esmu gudra sieviete :D un ja jau pilniigi nopietni - copeeshana tomeer ir abpuseejs flirc un speele, neskatoties uz to kura puse ir aktiivaaka :) reizeem viens skatiens vai paaris vaardi var izdariit daudz vairaak nekaa... heh, es pat nezinu ko standartaa dara copeejot :DDDDDDDDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 12:41 (saite)
nju tas jau sen bija pieraadiits, ka iisteniibaa sieviete izveelas viirieti, tik' ljauj vinjam domaat, ka vinjsh sho sievieti ir izveeleejies!
es jau ar' nezinu kaa taa copeeshana notiek, jo tie ar kuriem k-kas ir sanaacis, tomeer ir nocopeejushi mani un vienmeer tas taa caur prikolu noticis, bet mani vnk nokaitinaaja, ka ir taadi tipinji, kas seezh un gaida, ka tu pie vinjiem bezmaz vai atlidosi, bet vinji tik' seedees un suuks aukstu colu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 12:45 (saite)
heh, nu gandriizvai mans apraxc, es tikai kolu ljoti reti dzeru :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 12:52 (saite)
colas vietaa ja var buut arii alus, kvass vai dajebkas!
nu tad labi, ka nedomaaju Tevi "copeet", jo tagad noteikti buutu uz Tevi apskaitusies =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 13:12 (saite)
veel labaak - alus :D peeeeeeeeeee :D es ir izsmalcinaata buutne :D un uz doto briidi absoluuti necopeejams :)

P.S. imo shitas juuzerbildis labaak iederaas zhurnaala kraasu paletee :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 13:21 (saite)
zinu, zinu, ka Tu necopeejams, taadeelj jau nemaz netaisos, kam man veel vienu taadu diivaanaa seedeetaaju =P

p.s.- es jau ar' Tavaa zhurnaalaa censhos likt bildiites, kas piestaaveetu apkaarteejai atmosfeerai, ja neskaita, ka peedeejaa laikaa taada slinka paduvusies un lieku automaatiski zaljo! es laboshos =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?