gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2004-06-09 22:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:labs
Mūzika:bob marley- no woman, no cry

jautaajums bez atbildes
kaapeec mees nelaimiigi iemiilamies?

patreiz nerunaaju par sevi, jo biju laimiigi iemiileejusies, tikai nemaaceeju to nosargaat..
shobriid mana draudzene mocaas ar juutaam, kuraam naf atbildes no otra cilveeka.. smagi, tik' nevaru saprast, kaapeec cilveeks iemiilas, zinot, ka nebuus pretjuutu.. jauki jau buutu, ja mees to vareetu kontroleet, lai gan patreiz ir taa, ka es cieshi turu savu sirdi pie sevi un nelaizhu to valjaa arii tajos briizhos, kad vareetu vnk ljauties sajuutaam.. bet ilgi jau tas neturpinaasies!
shodien seedeeju, pirms braukshanas, parcinjaa, piipeeju un veeroju balozhus- teevinjsh sabozies duudoja un meegjinaaja piecirst kanti maatiitei, no saakuma vinjsh bija ljoti uzmaaciigs un vinja no balozha beega, bet beigaas vinja ar augsti paceltu galvu aiztipinaaja maziem soliishiem un balodis palika beshaa- tas tik ljoti atgaadina dziivi.. reizeem gan dereetu maaciities no dziivnieku pasaules- teevinjsh dzenas pakalj maatiitei, nevis otraadi.. mums- cilveekiem- gan ir saakusies mode, kad sieviete iejuutas viirieshu aadaa un viir. kljuust par siev., protams, liidz briidim, kad vinjiem tas ir izdeviigi!

p.s.- tas nebija uzbrauciens viirieshu dzimumam, jo iisteniibaa es vairaakumaa gadiijumu aizstaavu tieshi preteejo dzimumu un man tas diezgan biezhi tiek paarmests.. bet es tur neko nevaru dariit, jo vairaakumaa gadiijumu es visbiezhaak kontakteejos ar dzhekiem un paaraak daudz ir gadiijumu, kad tieshi siev. ir taas lielaakaas maitas! un taa kaa neviens dzheks nekad man naf neko nodariijis, kam es nevareetu tikt paari, tad naakas secinaat, ka siev. tomeer ir lielaakas piii nekaa viir.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]macabre
2004-06-10 00:52 (saite)
nu nez, es vienmeer esmu domaajis, ka ja taa ir miilestiiba (kaut gan peec manas definiicijas saakumaa ir iemiileeshanaas, kas, cilveeku iepaziistot vai nu paaraug miilestiivaa vai paariet, bet nu nay way), tad to nevar taa kontroleet - vot negribu iemiileeties un viss - taa vienk ir. reku pac kaadu laiku atpakalj skalji un ziimiigi klaareeju, ka es jau nu nee - man nau ne laika ne veeleeshanaas nodoties kaut kaadaam siekalainaam attieciibaa un peec 2aam nedeeljaam - hopaa - esmu miixc kaa izlietoc prezervatiivs :)
bet nu jaa, par taam mainiitaam lomaam teu laikam taisniiba - parasti mani "copee" nevis es :D preteejaa gadiijumaa laikam jau joprojaam buutu jaunaviix un nevainiix mazs puika :D miiliet muus kautriigos viirieshus :D!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 12:04 (saite)
man jau ar' liekas, ka ir iemiileeshanaas un tikai tad miilestiiba..
tur jau taa lieta, ka to nevar kontroleet, es vnk patreiz neesmu satikusi nevienu kuraa iekjerties, taadeelj varu lepni teikt, ka turu savu sirdi cieshi pie sevis =D
par to prezervatiivu bija baigi labs saliidzinaajums- buus jaapieraxta =D
miileet to kautriigos jau var, bet zini?, k-kaa piegriezhaas, ka mums viss jaadara un juus bezmaz vai seezhat un gaidat, ka pienesiis visu klaat! no saakuma naf nekaadu iebildumu, bet ja taa turpinaasies visu muzhu, tad diezko nepriecaashos par to! gribaas, lai reiz "nocopee" mani, nevis man viss jaadara!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 12:35 (saite)
he he, nu redzi, gudra sieviete izdara taa, lai viirietis, kas vinjai patiik vinju nocopee :D so laikam jau es esmu gudra sieviete :D un ja jau pilniigi nopietni - copeeshana tomeer ir abpuseejs flirc un speele, neskatoties uz to kura puse ir aktiivaaka :) reizeem viens skatiens vai paaris vaardi var izdariit daudz vairaak nekaa... heh, es pat nezinu ko standartaa dara copeejot :DDDDDDDDDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 12:41 (saite)
nju tas jau sen bija pieraadiits, ka iisteniibaa sieviete izveelas viirieti, tik' ljauj vinjam domaat, ka vinjsh sho sievieti ir izveeleejies!
es jau ar' nezinu kaa taa copeeshana notiek, jo tie ar kuriem k-kas ir sanaacis, tomeer ir nocopeejushi mani un vienmeer tas taa caur prikolu noticis, bet mani vnk nokaitinaaja, ka ir taadi tipinji, kas seezh un gaida, ka tu pie vinjiem bezmaz vai atlidosi, bet vinji tik' seedees un suuks aukstu colu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 12:45 (saite)
heh, nu gandriizvai mans apraxc, es tikai kolu ljoti reti dzeru :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 12:52 (saite)
colas vietaa ja var buut arii alus, kvass vai dajebkas!
nu tad labi, ka nedomaaju Tevi "copeet", jo tagad noteikti buutu uz Tevi apskaitusies =P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]macabre
2004-06-10 13:12 (saite)
veel labaak - alus :D peeeeeeeeeee :D es ir izsmalcinaata buutne :D un uz doto briidi absoluuti necopeejams :)

P.S. imo shitas juuzerbildis labaak iederaas zhurnaala kraasu paletee :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 13:21 (saite)
zinu, zinu, ka Tu necopeejams, taadeelj jau nemaz netaisos, kam man veel vienu taadu diivaanaa seedeetaaju =P

p.s.- es jau ar' Tavaa zhurnaalaa censhos likt bildiites, kas piestaaveetu apkaarteejai atmosfeerai, ja neskaita, ka peedeejaa laikaa taada slinka paduvusies un lieku automaatiski zaljo! es laboshos =D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]yana_gay
2004-06-10 22:18 (saite)
Emm nezinu vai shis te ir par teemu, bet man tas besii... Vienk no chata iepazinos un pasaka ka vinjai 14, bet prasu cilveekam, kas vinju ljoti labi paziist un vinjsh saka ka vinjai ir tikai 12!!! Vai tas ir normaali ka vinja man samelo un ka es domaaju ka vinjai ir 14? Nedomaaju ka tas ir normaali... Starp citu zinu kaa tas ir, ka cilveeks iemiilas, bet no preteeja dzimuma nesanj neko. Taa arii man ir bijis! piem. tas cilveeks par kuru staastiiju[taa kura mani nosauca par- pedinju] itkaa viss ir normaali, bet vinja neko.. PAT ROKAAS NEGRIBEEJA SADOTIES. Laikam ar mammiiti tikai ir mc uz vaidzinja un ataa es esju uz skolu...!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-10 23:37 (saite)
par to vecumu ir taa, ka cilveeki meedz samelot, lai vinjus momentaa neatshuutu, jo vinja domaaja, ka pasakot par saviem gadiem, Tu vinju neuztversi nopietni un, neiepaziistot tuvaak, uzreiz atshuusi.. un taa tachu arii buutu, ne? mans ex.. piemeeram bija gandriiz 2 gadus jaunaaks, uz attieciibu saakumaa es to pavisam noteikti neuztveeru nopietni, bet tikai iepaziistot vinju tuvaak, es ar katru dienu vinju saaku iemiileet arvien vairaak un vairaak un tas viss paarveertaas miilestiibaa, lai gan no saakuma tur pat simpaatinju nebija, tikai prikols un veelme ieriebt vienam citam dzhekam, kuraa biju sakjeerusies- no vinja puses gan bija juutas! visi iespeejamie cilveeki bija pret muusu attieciibaam un lielaakaa dalja nesaprata, ko es ar to "siiko" daru, bet tas nebija svariigi, jo es vinju taa neuztveeru.. lai gan atziistos, ka tagad uz shaada tipa paariishiem skatos ar shkjelmiigu skatu, jo mana doma ir- ko vinjsh/ vinja dara ar to siiko??? es vnk esmu aizmirsusi, kaa tas bija.. taa kaa reizeem cilveeki meedz melot par vecumu, lai vnk nezaudeetu iespeeju buut laimiigiem, taada stulba iemesla deelj kaa vecuma starpiibai..
es jau ar' esmu bijusi iemiileejusies bez pretjuutaam, man shkjiet, ka visi kaut reizi muuzhaa to ir izbaudiijushi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Hmmmhmhmhmhmh
[info]dreamer_
2004-06-11 23:44 (saite)
Par to copēšanu..man gan liekas, ka ir ok ja meitene uzņemas iniciatīvu un nāk klāt pie puiša, kas viņai liekas simpātisks (un kurš dzer COCA), jo daudzreiz ir tā, ka vajag tikai to sākumu, to ievirzīšanu, iskustināšanu no vietas un tad jau viss aiziet, jo ir taču pasaulē kautrīgi cilvēki :). Un vienmēr ir patīkami saņemt uzmanību, tās nekad nava par daudz (it īpaši no pretējā dzimuma pārstāvjiem). Tas liek tev justies labi, tu sajūties neatstāts, tu saproti, ka esi tomēr kādam vajadzīgs, ka kāds mīl tevi un tās sajūtas ir neaprakstāmas, lieliskas. Un tās daudzreiz pietrūkst. Bet, ja otrs tomēr neatbild, tad esi nomākts un visu laiku tikai domā, kāpēc tas tā ir vai ko es daru nepareizi???

P.S. Kā braukšana??

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2004-06-12 15:11 (saite)
nju jaa, jaa.. ir jau forshi, ja Tev pienaak klaat un blaa, blaa, blaa, bet kur tad palieku es? vai tad tomeer dzhekam nebija jaanaak pie meitenes? esmu gaajusi klaat, esmu arii atshuuta, bet arii neatshuuta.. visaadi ir bijis.. un dzheki ir naakushi man klaat un ir atshuuti un neatshuuti.. taa tachu ir laimes speele un ja ciesh neveiksmi, tad tachu nevajag mest plinti kruumos! o.k. Tu juuties slikti, ja Tevi atshuj, bet meitenes tachu arii juutas slikti, kad tiek noraadiits, ka vinja tomeer neatbilst dzheka ideaalam.. kaapeec tad mums jaaciesh vairaak un jums mazaak, jo vnk neveelaties tikt kaarteejo reizi atshuuti?

braukshanaa viss o.k.- jaacer tikai, ka 3dien ar' viss buus shtokos!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?