annāputra ([info]sivns_sniegaa) rakstīja,
@ 2010-09-20 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien man besī, ka visur vienmēr ir vairākumā meitenes, ka sieviešu kompānijā strādājot vislaik tiek veidotas kaut kādas shēmas un bīdīti kauliņi, kā būs šitā un tā un visādi varianti. ka projektēšanas grupās džeki ir pašpietiekami, bet mums jau ir izveidojies priekšnoteikums, ka ja būs tikai meitenes, viss tiks sarežģīts līdz neiespējamībām, un to nedrīkst pieļaut, nav pat svarīgi kas ir persona, galvenais ir dzimums. ka visi apkārt precās un runā tikai par saderināšanos un abpusēja nepieciešamība laikam ir tikai attiecībā uz bērnu radīšanu.

viss. tāds planētu stāvoklis man šodien. (lasi hormoni)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]po
2010-09-20 22:54 (saite)
Es vispār neesmu kolektīvs cilvēks, bet tas, ka ar čaļiem viss ir daudz vienkāršāk, ir skaidrs :)
Bet, godīgi runājot, man šķiet, ka visu šito problēmu par intrigām un par stervālām sievietēm utt. iemesls citastarp ir tas, ka vīrieši mūsdienu Rietumu kultūrā ir pataisīti par tādiem mīkstajiem. Respektīvi, Dieva doto dzimumlomu līdzsvars ir totāli nonests ar bohēmas, jaunības kulta, feminisma, pervo-tolerances un tml. slimību palīdzību. Vīrietis tad nu ir kā tā saļimusī kāja, bet sieviete - tā stīvā, ieģipsētā kāja, uz kurām tad nu Rietumu kultūra, knapi elsdama, klibo. Postpadomijā ir vēl psihāk - sievietes vnk ir tanki, a džeki ir spirta švammes.
Škrobe par šito. Mēs visi esam tā diezgan pamatīgi sakropļoti. Bet dziedināšana jebkurā gadījumā nāk no augšas. Bet pasaule iet lejup pa spirāli. Baigais spriedzes kino.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sivns_sniegaa
2010-09-21 00:11 (saite)
Nav pat īsti runa par intrigām, baumām vai kaut kādām tamlīdzīgām nelietībām, bet pat visumā labos nolūkos un topikos liekas ka domāšana ir pilnīgi citādi uzbūvēta, viss tiek sarežģīts, jo tiek ņemti vērā miljons apakšpunkti. Es jau pati arī tā daru, bet laikam ja kolektīvā nav neviena džeka, tas kaut kā uzņem apgriezienus.

Jā, šitas dzimumlomu temats ir vietējās sarunās daudz izcilāts un sāpīgs. Tieši tā arī ir kā Tu saki.
Baigi traki apzināties, ka lielos vilcienos viss iet un ies tikai uz leju. arī kopējā dzimumlomu līdzsvarā progress neiestāsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2010-09-21 00:32 (saite)
Man ir tendence vērot kopbildi un reflektēt uz lieliem mērogiem, tāpēc ir sāpīgi to visu apzināties, BET tajā pašā laikā vismaz teorētiski saprotu, ka reālais darba lauks šajā ziņā ir pie sevis. Protams, ir svarīgi to atpazīt Vispār, atpazīt arī tajos, ar kuriem kontaktējies un tml., jo pat "mīliet savus ienaidniekus" noteikti nenozīmē "akceptējiet ļaunumu". Un tā dzimumkroplība noteikti ir ļaunums, grēka sekas - tāpat kā nāve. Bet es minētu, ka tā lieta indivīda vai jaunas, Dieva svētītas (t.i., attiecībās veselīgas) ģimenes kontekstā šīs lietas var tikt labotas, jo tam ir nepieciešami divi elementi: godīgums/atklātība un absolūts standarts, pie kā turēties. Pasaulē nekā tāda nav - viss vienmēr paliek pie varas rotaļām: kurš kuru paspiedīs zem papēža, un, pat vienojoties par it kā jauniem, skaistiem noteikumiem attiecībās, nav nekāda pamata pie tiem turēties, jo vienīgais, kura priekšā tu esi atbildīgs ievērot likumu ir tas, par kuru tas runā. Respektīvi - vienīgais, kas attur cilvēku no ģimenes sabrukuma (ja eksplicīti nerunājam par Dieva vispārīgo žēlastību), ir tas, ka viņš to neizdara. Bet, ja ir iespēja stāties Dieva svētītā laulībā, dzīvot Viņa vadībā, Viņa priekšā, zināt, ka otru vari pamācīt ar Radītāja/Dizainera autoritāti (ja vari :p) un atzīties, paliekot zem Visas Zemes Tiesneša žēlastības, tad drošien var tikt pāri visiem iekšējiem bubuļiem un bailēm. Vienam pašam gan drošien no tā ir grūtāk iziet - tipa kā iemācīties gleznot, neizmantojot krāsas. Var jau, bet tas ir daudz smagāk/grūtāk/ilgāk/bezjēdzīgāk.
Tātad - nav ko nokārt galvu! Nāve ir Plānā, tāpat kā Dzīvība, un šī nav tā paliekamā vieta. Viss tiks izlabots. Arī visa nosodāmā savas dzimumlomas kropļošana/nelabošana tiks atdarīta. Paši vien esam vainīgi, bet mums ir labāka cerība par sevi pašiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?